free download 78 travel guides written by experts

Croitorie cu discount

Numai in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie puteti beneficia de o reducere de 30% la atelierul Alexandru Ciucu.

Atelierul de croitorie la comanda Alexandru Ciucu ofera clientilor sai un discount la 30% la toate piesele de vestimentatie comandate in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie. Fie ca aveti nevoie de un costum de ceremonie sau unul de business sau poate doriti un set de camasi pe masura dumneavoastra, designerul Alexandru Ciucu va asteapta in aceasta toamna cu preturi promotionale pentru orice produs comandat.  

Unic pe piata din Romania pentru serviciile pe care le ofera, Alexandru Ciucu creeaza costume si camasi barbatesti la comanda, aducand in prim plan un nou concept, anume acela de consultanta vestimentara customizata, exclusiv destinata barbatilor.

Atelierul lui Alexandru Ciucu ofera modele facute la comanda, cu masurile clientului. Designerul ofera consiliere de specialitate fiecarui client, tinand cont de dorintele si tipicul acestuia. Creatiile Alexandru Ciucu se incadreaza in urmatoarele doua segmente: business si ceremonie. Puteti vizita atelierul Alexandru Ciucu la adresa: B-dul Iuliu Maniu, nr 7, Bucuresti. Va asteptam cu drag!

Bucuresti, 16.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *