free download 78 travel guides written by experts

Criza financiara ofera si solutii pe piata fortei de munca

Odata cu declansarea crizei financiare tot mai multe companii se vad in postura de a analiza performantele organizatiei cu mai multa seriozitate. Realizarea unui audit organizational sau a unui studiu de piata poate determina viitorul companiei sau al afacerii.

Incepand cu luna noiembrie, Human Value International, una din cele mai performante companii din Europa Centrala si de Est in domeniul Executive Search, si-a diversificat portofoliul de servicii cu doua noi oferte: realizarea de studii de piata si diligenta in domeniul HR.

,,Am decis sa ne diversificam portofoliul de servicii, deoarece in aceasta perioada destul de dificila evaluarea organizatiei si studiile de piata care sa releve exact pozitia detinuta de o companie pe piata sunt foarte importante. Rezultatele unui studiu de piata ofera indicii relevante care ajuta la eliminarea posibilelor riscuri si atingerea in siguranta a obiectivelor de catre o organizatie. La fel de importanta pentru o companie este si realizarea unei diligente in  HR. Prin intermediul acesteia se poate obtine o imagine de ansamblu reala a valorilor umane din companie, atat din punct de vedere managerial cat si al angajatilor acesteia”, a declarat Petra Votisky, Country Manager Romania.

Oferta lansata pe piata este sustinuta si promovata de revista Cariere, printr-un insert care cuprinde toate detaliile legate de metodologia celor doua noi servicii oferite de Human Value International.

Bucuresti, 25.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *