free download 78 travel guides written by experts

Criza financiara aduce outsourcing-ul in domenii nebanuite

GENERAL QUALITY, companie specializata in consultanta, in implementarea sistemelor de management ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, anunta lansarea unui serviciu nou pentru piata de profil, respectiv externalizarea totala a mentenantei sistemelor de management.

“Principiul de la care am plecat a fost acela ca in perioada de criza toata lumea doreste sa-si reduca costurile, iar noi suntem cei ce pot aduce aceste reduceri de costuri clientilor nostri”, declara Dna. Sorina Naftan, Director General al General Quality. “De ce sa angajezi un responsabil de calitate intern, care poate nu este incarcat full-time sau care este limitat in accesul la informatii, cand poti sa beneficiezi in permanenta de sfaturile unor specialisti dedicati, care au expertiza implementarii de sisteme de management in peste 200 de companii? Si totul la un cost semnificativ mai mic.”, completeaza oficialul companiei.

 „Ne-am gandit si la o abordare cu totul noua pentru companiile care doresc sa se certifice ISO. Astfel, am lansat GARANTIA 100%: Te certifici sau primesti banii inapoi. Suntem siguri de procedurile pe care le folosim si de capacitatea noastra de a mobiliza energiile pozitive ale clientilor nostri, incat suntem gata sa punem la bataie onorariul nostru in cazul in care nu se vor certifica” conchide Directorul General al companiei.

Înfiinţată în anul 2004, General Quality este o companie dedicată serviciilor de implementare a sistemelor de management ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Companii de renume precum Konica-Minolta Business Sollutions Romania, Eurial Invest (importator Peugeot) sau Papillon (detinatorul brand-ului Loncolor) şi alţii, fiecare lider în industria de profil, au ales parteneriate cu General Quality.

Bucuresti, 09.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *