free download 78 travel guides written by experts

Cristina Stamate joaca rolul principal in aceasta seara la Castigi in 60 de secunde

În această seară, de la 20:20, Dan Negru vrea să convingă toţi românii că îndemânarea nu are vârstă. Cu o tematică specială, “Tinereţe fără bătrâneţe”, rolul principal la Câştigi în 60 de secunde este jucat de Cristina Stamate. În aplauzele publicului spectator, îndrăgita actriţă îşi va testa abilităţile în cadrul celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde.

Dan Negru dedică cea de-a unsprezecea ediţie Câştigi în 60 de secunde, intitulată “Tinereţe fără bătrâneţe” oamenilor trecuţi demult de prima tinereţe, dar care şi-au păstrat sufletul mereu tânăr. Concurenţii vin pe platoul campionului divertismentului, Dan Negru, pentru a demonstra o dată în plus că îndemânarea nu are vârstă.

Îndrăgita actriţă Cristina Stamate, una dintre marile vedete ale Teatrului de revistă “Constantin joacă rolul principal în această seară, la Câştigi în 60 de secunde. Deşi a declarat în repetate rânduri că nu vrea cu niciun chip să-şi destăinuie vârstă, pentru că nu este elegant pentru o doamnă, îndrăgita actriţă a venit să îşi testeze îndemânarea alături de concurenţi sexagenari în cea mai nouă ediţie „Câştigi în 60 de secunde”, în această seară, de la 20:20, numai la Antena 1.

Bucuresti, 23.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *