free download 78 travel guides written by experts

Cristina Soloc si-a sarbatorit ziua de nastere la Moto GP

Chiar dacă ziua de naştere a Cristinei Şoloc, prezentatoarea emisiunii Moto Magia de la TVR 2, a fost în 22 august, ea şi-a primit cadoul cu o săptămână înainte: o excursie la marele Premiu al Cehiei la Moto GP, la Brno.

A fost o experienţă de neuitat pentru că nu mulţi împătimiţi ai sportului pe două roţi au ocazia să asiste la un eveniment de o asemenea anvergură ! În plus, după ce acum doi ani Cristina a avut ocazia să se urce (ce-i drept cu motorul oprit) pe  motocicleta lui Valentino Rossi, acum  prezentatoarea TVR l-a văzut în „carne şi oase” pe motociclistul ei preferat. Deşi a fost puţin dezamagită că Rossi nu a făcut cea mai bună cursă din carieră şi că Robi Mureşan, singurul nostru pilot în Moto GP, nu a reuşit să treacă linia de sosire, Cristina a fost fascinată de tot ce s-a întâmplat acolo. „N-am văzut atâta lume la un loc în viaţa mea. Au fost în jur de 250.000 de persoane şi peste 10.000 de motociclete şi, cu toate acestea, nu s-au creat blocaje în trafic. Am ieşit din zona circuitului în circa 10 minute. În România cred că am fi ieşit în trei ore.”
Cristina a stat chiar în tribuna principală din faţa boxelor, loc ce i-a permis să vadă atât pregătirile piloţilor dinaintea cursei, cât şi startul, sosirea şi podiumul de premiere, momente emoţionante în orice cursă.

Pentru că locurile de cazare din Brno s-au ocupat cu câteva luni înaintea cursei, Cristina şi soţul ei au fost nevoiţi să se cazeze în Praga (la 200 km departare), ocazie cu care au vizitat şi „Oraşul de aur”, „o adevărată minunăţie care-ţi desfată ochiul şi sufletul”, spune prezentatoarea emisiunii Moto Magia.

Bucuresti, 23.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *