Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cristina Soloc, gazda Galei DUNLOP RoSBK

Vedeta de televiziune şi imaginea inconfundabilă a emisiunii MotoMagia, Cristina Şoloc, a fost gazda ediţiei de anul acesta a Galei Campionilor DUNLOP Romanian Superbike.

Cristina Şoloc, vedeta TVR2 şi imaginea inconfundabilă a emisiunii MotoMagia, a fost în acest sezon gazda galei în care au fost premiaţi performerii unei competiţii unice în România, DUNLOP Romanian Superbike.

Puternic asociată comunităţii de motociclişti din România, Cristina Şoloc s-a remarcat nu numai prin calităţile sale extraordinare de prezentator TV, ci şi prin spiritul implicat şi devotat acestei comunităţi restrânse. “Deşi am şi permis categoria B, eu nu pot merge decât cu motocicleta.  Aceasta este cea care mă defineşte şi prin ea mă exprim cel mai bine”, a declarat Cristina.

În sezonul 2012, Cristina Şoloc a fost o prezenţă permanentă la etapele DUNLOP Romanian Superbike 2012, desfăşurate pe cele mai importante circuite de viteză din jurul României. “Am fost prezentă la toate etapele. Sunt alături de performerii Dunlop Romanian Superbike. Le apreciez talentul, curajul şi pasiunea. În fond, acesta este locul cel mai potrivit pentru cei care doresc viteză şi performanţă ca să se exprime”, a mai precizat aceasta.

În cadrul etapelor de pe Hungaroring, Cristina Şoloc a avut de asemenea ocazia de a înmâna cupele celor mai buni piloţi Dunlop RoSBK. “A fost emoţionant. Această comunitate este una cu totul deosebită, marcată de valorile cele mai înalte ale unei prietenii adevărate. Alături de performerii Dunlop RoSBK 2012 am început de asemenea un documentar pe care doresc să îl finalizez până la începutul sezonului viitor”.

“Sunt încântată să fiu gazda Galei Campionilor Dunlop Romanian Superbike 2012. Dunlop Romanian Superbike este o competiţie unică în România, iar gala de sfârşit de sezon este un moment important pentru motorsportul românesc, ce marchează încheierea unui an competiţional puternic. Cu toţii vom fi la înălţime”, a încheiat aceasta.

Cupa DUNLOP Romanian Superbike 2012 a debutat în a doua jumătate a lunii martie a anului curent şi s-a desfăşurat în opt etape pe circuitele internaţionale de la Serres, Hungaroring, Pannoniaring, Slovakiaring şi Brno. Pentru sezonul 2013, cupa de motociclism viteză DUNLOP RoSBK programează desfăşurarea unei etape şi pe circuitul MotorPark din România.

Pentru mai multe informaţii despre această competiţie organizată cu sprijinul Goodyear Dunlop Tires România, vizitaţi www.rosbk.ro sau pagina de Facebook Dunlop Racing Info România.

Bucuresti, 23.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *