free download 78 travel guides written by experts

CRISTINA NICHITA se implica in campania LIGHT IT UP BLUE pentru autisti

În semn de solidaritate cu comunitatea internaţională, Cristina Nichita se alatură campaniei „LIGHT IT UP BLUE” pentru autişti, ce marchează Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, stabilită pe 2 aprilie. La iniţiativa creatoarei de modă, clădiri importante din Iaşi se vor ilumina ăn albastru, vineri, 1 aprilie, ora 20.00, alături de magazinele NICHI CRISTINA NICHITA din Iulius Mall şi Str. 14 Decembrie.

Premiată de revista Avantaje cu titlul Femeia Anului 2010 pentru Implicare şi Responsabilizare Socială, ea insăşi mamă a unui copil cu autism, Cristina Nichita continuă cu dăruire să se implice în problematica copiilor cu autism din comunitatea ieşeană, în încercarea de a schimba statutul acestor copii şi de a învinge ignoranţa semenilor. Pe 1 şi 2 aprilie 2010 vitrinele magazinelor NICHI CRISTINA NICHITA vor transmite la unison mesajul de conştientizare, alături de clădirile Primăriei Municipiului Iaşi, Universităţii Alexandru Ioan Cuza, Universităţii De Medicina şi Farmacie „Gr. T. Popa”şi Universităţii Petre Andrei. Special pentru evenimentul „Arată că-ţi pasă” organizat în seara de 1 aprilie de către ANCAAR la Iaşi, creatoarea de moda a pregătit şi o colecţie denumită simbolic „LIGHT IT UP BLUE”, banii obţinuţi din vânzarea acesteia urmând a fi donaţi filialei ieşene a asociaţiei ANCAAR pentru amenajarea Centrului de Zi pentru Autişti din Iaşi.

Iniţiativa face parte dintr-o acţiune internaţionala de folosire a culorii albastru în încercarea de a atrage atenţia asupra autismului. Clădiri importante din America de Nord şi din lume -inclusiv Empire State Building din New York City şi Turnul CN din Toronto, Canada, îşi vor aprinde luminile albastre pentru conştientizarea autismului şi pentru a atrage atenţia asupra zilei de 2 aprilie şi a importanţei ei.

Pe 1 si 2 aprilie vă invităm să purtaţi albastru, să decoraţi în albastru şi să vă gândiţi la albastru!

Haideţi să aprindem împreună lumina albastră pentru autism!

Bucuresti, 31.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *