free download 78 travel guides written by experts

Cristina Mantu si Alina Mihaila eliminate de la Burlacul

Competiţia devine din ce în ce mai dură pentru concurentele de la „Burlacul”. La finalul episodului difuzat săptămâna aceasta de Antena 1 încă două participante au primit în locul celebrului trandafir un verdict mai puţin fericit: se vor întoarce acasă fără burlac.

Prima concurentă eliminată este Cristina Mantu, tânăra care s-a remarcat în primul episod al showului încercând să o imite pe Mrs. Smith, rolul Angelinei Jolie din filmul „Mr&Mrs Smith”. La prima întâlnire cu burlacul, Cristina a apărut într-o postură spectaculoasă, punându-i lui Cătălin un pistol la piept. Această apariţie nu a fost inspirată doar de filmul în care a jucat Angelina Jolie ci şi de marea pasiune a Cristinei, tirul.

Alina Mihăilă este cealaltă concurentă eliminată din competiţia pentru inima burlacului. Alina este domnişoara pe care Cătălin a ridicat-o la înălţime într-un zbor cu balonul deasupra oraşului antic Aspendos. Tânăra este cea care la coborârea din limuzină i-a cântat lui Cătălin „Besa me mucho”.

În acest moment au mai rămas în competiţie doar şase fete: Violeta Babliuc, Roxana Codreanu, Mihaela Stanciu, Melania Potlog, Alexandra Epure şi Roxana Robotin. Deciziile burlacului devin din ce în ce mai dificile deoarece domnişoarele rămase în concurs nu sunt numai frumoase şi capabile să intre în graţiile lui Bote ci sunt şi dispuse ca de acum să lupte cu toate armele posibile.

Bucuresti, 06.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *