metalshow

Cristina din Mures este cea mai haioasa mireasa de la Radio InfoPro

Timp de mai bine de o luna, ascultatoarele s-au luptat pe site-ul Radio InfoPro pentru titlul de cea mai haioasa mireasa. Dintre toate, numai Cristina Cazan din Deda, judetul Mures, a reusit sa convinga vizitatorii site-ului infopro.ro ca are umor si stie sa se distreze la nunta.
Pentru a participa la concurs, cele aproape 300 de mirese au postat pe site cate o poza funny de la nunta in care apar in situatii ilare sau in pozitii deocheate. Utilizatorii site-ului au avut la dispozitie doua saptamani pentru a-si vota mireasa preferata si au comentat cu foc scenele tari. Cristina Cazan a adunat cele mai multe voturi si a fost decretata cea mai haioasa mireasa.

Acum, pentru curajul  si umorul ei, Cristina va primi de la Radio InfoPro un cadou consistent. Ea va pleca intr-un sejur all inclusive alaturi de alesul inimii la Hotel Tarnava din Odorheiu Secuiesc. Acolo, castigatoarea concursului “Cea mai haioasa mireasa” se va rasfata cu sedinte de aromoterapie, masaj si solar, o sesiune de calarie intr-un cadru de vis, va merge la picnic si va avea parte de cine romantice alaturi de miresul ei.

Bucuresti, 26.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *