Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cristina Cioran si-a ales adversara cu lacrimi în ochi: Doinita Oancea

Cea mai emoționantă alegere a adversarului pentru duel a avut loc aseară la Ferma Vedetelor. Cristina Cioran a provocat-o la duel, cu părere de rău și lacrimi în ochi, pe Doinița Oancea. Momentul i-a sensibilizat pe toți și i-a făcut să realizeze prin câte lucruri au trecut în cele opt săptămâni de când sunt împreună.

Ferma Vedetelor a fost lider de audiență, fiind urmărită în intervalul de difuzare 20:29 – 21:25 de peste 1.3 milioane de români. În minutul de aur, de la 21:24, peste 1.7 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 7.8 puncte de rating și 21% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 4.1 puncte de rating și 10.9% share.

Dimineața a început cu o dispută între Cristina și Ionuț. După ce zilele trecute cartofii au stârnit controverse, de această dată strecurarea laptelui le-a creat probleme. „Nu trebuie să mă așteptați pe mine să îl strecor!”, a spus Ionuț, iar Cristina a completat: „Eu credeam că dacă se ocupă unul de un lucru, se ocupă doar el de un lucru. Îmi cer scuze că ți-am zis să strecori laptele!”. Această discuție a determinat-o pe Cristina să nu își mai dorească să părăsească concursul.

Toate fetele au sărit să îl pupe pe nea Rață când l-au văzut, deoarece au crezut că miroase a cafea. Inspecția a decurs bine, iar nea Rață i-a dat câteva sfaturi lui George: „Vezi că ești cam sabotat!”.

Fetele s-au mobilizat de această dată și au avansat foarte mult cu construcția foișorului, dând dovadă că pot face și ele munca unui bărbat, chiar dacă au intrat în grevă cu o zi în urmă.

Iulia Vântur a luat pulsul fermierilor, referitor la proiectul Ferma Mioritică. Toți s-au declarat încântați de experiență și au glumit pe seama personajelor pe care le interpretează: „Măcar în film să fiu eu femeie măritată și cu amant, nu viceversa!”, a spus Vica râzând.

Discuția a intrat într-o notă serioasă când Cristina trebuit să își aleagă adversara pentru duelul de sâmbătă: „Doinița, îmi pare rău, dar te provoc pe tine!”, a spus ea spre surprinderea tuturor. După decizie s-a creat un moment emoționant. Cele două adversare au plâns și s-au luat în brațe. Toți fermierii s-au luat de mână peste masă, fiind sensibilizați de reacțiile fetelor. „Plâng pentru că mă gândesc la cele opt săptămâni. Mă gândesc la cum ne-am tratat, la cum ne-am vorbit. Mă gândesc la cu totul alte chestii decât la duelul care o să urmeze!”, a spus Doinița emoționată.

Scenariul a luat o altă întorsătură la Ferma Mioritică. Personajele Doiniței și Roxanei au plănuit o crimă pasională pentru a rămâne ele cu amantul mamei lor, interpretat de Augustin. Desfrânata satului, jucată de Cristina, și-a dat seama că dragostea primează în viața ei și este dispusă să se sacrifice pentru justițiarul Ilie, interpretat de George.

În ediția de sâmbătă, de la 22:30, telespectatorii vor fi martorii unei dispute între Vica și Doinița, dar vor asista și la prima nuntă de la Ferma Vedetelor, care se concretizează după multe cereri în căsătorie. De asemenea, duelul dintre Cristina și Doinița se anunță a fi unul plin de tensiune.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 01.05.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *