creative night talks

Cristina Căpitanu și Elena Oancea, creativele de la Lemon Interior Design, au fost premiate la gala Forbes Life Awards cu premiul Best Design

Pe 28 iunie, în cadrul galei Forbes Life Awards, Lemon Interior Design a primit distincția Best Design din partea prestigiosului brand Forbes. Cristina Căpitanu și Elena Oancea, creatoarele boutique-ului de design interior, au fost premiate în cadrul unui eveniment de gală pentru viziunea inovatoare în designul contemporan de interior, profesionalism, dar și pentru pasiunea și preocuparea constantă pentru calitate și frumos. Eveniment marca Forbes Life, Gala Forbes Life Awards i-a premiat pe cei mai importanți actori din domeniul de business-lifestyle de anul acesta.

„Lemon Interior Design este pentru noi mai mult decât un job, este un stil de viață. Tocmai de aceea, venind din partea unei reviste și a unui brand atât de prestigios, Forbes, acest premiu ne onorează. Suntem bucuroase că eforturile noastre sunt apreciate, mai ales că designul este o muncă delicată, care cere imaginație, dar și una în care trebuie să te dovedești a fi un aprig organizator și un fin psiholog”, mărturisește Cristina Căpitanu.

Elena Oancea si Cristina Capitanu

„Suntem onorate să primim această distincție, pentru care mulțumim publicației Forbes Life. Ne facem meseria cu multă pasiune, dăruire, entuziasm și ne propunem să nu ne abatem de la principiile care ne ghidează zi de zi la birou: servicii de calitate, originale, durabile pentru clienții care ne calcă pragul. Lemon Interior Design este un vis început acum 11 ani, este un drum la care am pornit cu implicare totală din dorința de a aduce piața de design interior din România la un nivel occidental. Fiecare proiect încheiat cu succes, fiecare client fericit și mulțumit, fiecare apreciere sau premiu reprezintă pentru noi confirmarea că trebuie să mergem mai departe pe acest drum”, adaugă Elena Oancea.

Lemon Interior Design este un boutique de design interior de numele căruia se leagă unele dintre cele mai spectaculoase amenajări de interioare din Capitală. Elena Oancea si Cristina Căpitanu au primit premiul pentru design vizionar în 2015 acordat de divizia de design interior a revistei Casa Lux, dar și premiul pentru categoria cea mai bună amenajare de locuință privată oferit de ELLE Decoration în cadrul ELLE Decoration Romanian Design Awards. Cu specializări efectuate la Milano, Londra și New York, Elena și Cristina sunt autoarele unor proiecte mari de design, printre care One Herăstrău Park, One Floreasca Lake, Madrigalului Residence, Spitalul Ponderas, Asmita Gardens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *