Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cristina a decis! Servitorii saptamanii sunt Lucian Viziru si Corina Dragulescu

Lucurile au luat o nouă întorsătură la Ferma Vedetelor după discuțiile aprinse din ziua precedentă. Chiar dacă pare că atmosfera s-a calmat, micile tachinări nu au încetat, iar faptul că Lucian este din nou servitor a declanșat spiritul protector al lui Augustin.

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare, 20:30 – 21:27, de peste 1.7 milioane de români, iar în minutul de aur de la 21:24 peste 2.3 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.8 puncte de rating și 22.8% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 5.7 puncte de rating și 13.2% share.

Dimineața a început într-o notă amuzantă. Ionuț, Augustin și Lucian au făcut glume pe seama lui Dan și l-au imitat. Lucian a intrat foarte ușor în personaj, după ce Dan i-a arătat cum să se încarce cu energie de la soare, completând cu relica lui: “Tu ai ceva cu mine, Johnny!”.

Nea Rață a fost nemulțumit de faptul că fermierii nu au respectat schița dată de el pentru adăpostul oilor și al porcilor, însă le-a oferit soluții salvatoare pentru a redresa construcția. Băieții s-au conformat la cele spuse de nea Rață și s-au apucat imediat de refacerea adăpostului. Pentru a înveseli puțin atmosferă, nea Rață le-a adus și vopsea colorată pentru a vopsi ușile, stâlpii și prin casă.

În timp ce Ionuț, Augustin, Dima și Lucian lucrau la adăpost, Dan a vopsit împreună cu Corina, însă el a continuat să facă glume pe seama reproșurilor primite de la colegii lui și nu a scăpat nicio ocazie pentru a bate apropouri.

Iulia a venit în casă pentru a vedea pe cine va desemna Cristina să fie servitorii săptămânii, însă până să se ajungă la decizie s-a deschis din nou discuția despre cearta de ieri. Concluzia a fost că vor încerca să se înțeleagă și să treacă peste diferențe. Dan a fost chiar lăudat de Dima pentru munca depusă la vopsit, iar Ionuț a spus: “Suntem în grafic cu toate, așa că ne putem permite. Cine vrea muncește, cine vrea se odihnește!”.

Momente de tandrețe, schimburi de complimente, dar și vestea divorțului dintre Augustin și Doinița au fost câteva aspecte la care Iulia a fost martoră. Nominalizările pentru servitorii săptămânii au fost: Corina, Lucian, Augustin, care s-a autopropus pentru că își dorește să doarmă cu Corina; Dan, Vica și Ionuț. Cristina a decis să îi pună servitori pe Corina, deoarece este un om de încredere și foarte muncitor pe care se poate baza și pe Lucian, care nu a fost deloc surprins de alegerea ei.

Vestea că Lucian este din nou servitor l-a luat pe nepregătite pe Augustin și spiritul lui protector a luat amploare: “Singura mea slăbiciune e fratele meu!”.

În episodul din această seară, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cine va fi servitorul propus pentru a intra la duel, în ce stadiu se află construcția adăpostului și de ce se închină Augustin în fața lui nea Rață.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 01.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *