free download 78 travel guides written by experts

Cristian Sandrin: de la Royal Academy of Music, Londra la Bucuresti

Pianistul Cristian Sandrin este student la Royal Academy of Music, Londra la clasa profesoarei Diana Ketler, fiind susținut de bursele ABRSM si Sainsbury Award. Recent, Cristian a debutat in postura dubla de dirijor si solist in cadrul Mozart Chamber Music Festival la Royal Academy of Music. De asemenea, a sustinut recitaluri la Saint James Piccadilly si la Queen Elisabeth Hall, fiind totodată și semi-finalist în concursul Jaques Samuels Pianos Intercollegiate. În seara zilei de 17 iunie, pianistul va susţine un recital în Sala mică a Ateneului Român în cadrul Stagiunii de marţi seara.

Stagiunea de marţi seara
Marti, 17 Iunie 2014, 19:00 – 20:00
Ateneul Român, Sala mica

Recital de pian
CRISTIAN SANDRIN

Program:

  • Joseph Haydn Temă cu variaţiuni în fa minor, Hob. XVII: 6
  • Frédéric Chopin Două nocturne, op. 62
  • Robert SchumannFantezia în do major, op. 17
  • Franz LisztStudiul transcendental nr. 11, "Harmonies du soir"

Biletele se pot cumpara de la casa de bilete a Ateneului Român.
Program: Marti – Vineri 12:00 – 19:00
Telefon: 021.315.68.75
Pentru rezervari accesati site-ul www.fge.org.ro

Cristian Sandrin începe studiul pianului împreună cu Marina Dragomirescu si Cristian Dumitrescu la Scoala de Muzica nr. 5 si la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti”. De-a lungul anilor Cristian este câștigatorul unui numar mare de concursuri naționale (Premiul Întai la Olimpiadele Naționale, Festivalul Muzicii Maghiare, Concursul “Marele Premiu”, Concursul “in Memoriam”) si internaționale, precum Grand Prix Animato, Automobile Club de France (Franta), Concursul “Yurii Bukov” (Bulgaria), Concursurile “Carl Filtsch”, “Pro Piano” si “Tudor Dumitrescu”.

Tânârul pianist a cântat in recitaluri si concerte în țară împreună cu Filarmonica de Stat Sibiu, Filarmonica din Bacău, Orchestra „Sinfonia”, Filarmonica din Râmnicu-Vâlcea, Filarmonica din Târgu-Jiu colaborând cu dirijori precum Ovidiu Bălan, Florin Totan, Mark Cikes si Constantin Grigore. Cristian a oferit concerte la Ateneul Roman, Muzeul George Enescu, The Castle Wellingborough, Yamaha Music Centre London, Sala Filarmonicii din Sofia, Palazzo Ricci (Montepulciano, Italia), Sala „Manuel de Falla” (Madrid) si Salle Cortot (Paris).

În 2010, 2011 si 2012 Cristian este bursier SoNoRo, avand sansa sa participe in masterclassuri de muzică de cameră si să colaboreze cu Diana Ketler, Răzvan Popovici, Răzvan Suma, Erich-Oskar Huetter si Bjork Lewis fiind invitat să participe în cadrul Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo 2010 si 2011.

Cristian Sandrin a participat la numeroase masterclassuri de pian, având ocazia să lucreze cu Angela Hewitt, Pascal Devoyon, Steven Osborne, Ronan O’Hara, Evgheni Sudbin, Kathryn Stott, Francoise Thinat, Natalia Trull, Naum Grubert, Fulvio Turissini, Jenny Zacharieva si Iustin Oprean. În anul 2011, Cristian primeste premiul „Pianoforte e orchestra” pentru cea mai buna interpretare a unui concurs de pian în cadrul „San Daniele Piano Meeting”.

Sponsor oficial: Ţiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz
Sponsori: Cognistudio, Dacia, Linde
Parteneri: Art Act Magazine, Romania Insider, City Compass, B-Smart
Parteneri media: Sapte Seri, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Autoexpert, Yachtexpert, Port.ro, Revista Tango, Pro Video, orasul.meu

Bucuresti, 13.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *