Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cristi Stanciu de la Radio 21 – cea mai buna voce de radio din Romania

DJ-ul Radio 21, Cristi Stanciu, a primit miercuri de la echipa exclusivNEWS.ro, trofeul pentru “Cea mai bună voce de radio din România” în 2012. Premiul a fost acordat în urma sondajului național desfășurat pe site-ul de știri în luna mai, sondaj în care au fost nominalizați 20 de jurnaliști de la opt posturi naționale de radio.

La doar şase zile după câştigarea trofeului, DJ-ul Radio 21 şi-a primit trofeul de la reprezentanţii site-ului exclusivNEWS.ro, declarându-se foarte emoţionat, dar încântat în acelaşi timp: “Sunt extraordinar de impresionat și flatat. Pe de o parte consider că sunt multe alte voci mult mai bune decât mine, în radio iar pe de altă parte mulțumesc și sunt recunoscător și mi se pare așa… wow”, le-a spus Cristi Stanciu prietenilor de la site-ul de ştiri.

Este primul premiu de acest gen pe care DJ-ul îl câştigă în cei 11 ani de când face radio cu pasiune şi darurire şi mărturiseşte că este flatat de admiraţia pe care o au ascultătorii săi pentru el: “Normal că în mintea și în sufletul fiecărui om care-și dedică viața în a face ceva pentru toată lumea, să primești o astfel de recunoștintă, este super flatant. Nu contează dacă e primul sau al 300 – lea, cred că are în continuare aceeași valoare, întâmplîtor pentru mine e chiar primul”, a spus Cristi Stanciu pentru exclusiveNEWS.ro.

Cristi Stanciu prezintă la Radio 21 emisiunea Hit Super 50 alături de Camelia Chenciu în fiecare sâmbătă, între orele 11:00 şi 14:00, are un set în fiecare sâmbătă seară în cadrul emisunii “Hit după Hit In The Mix” şi este gazda emisiunii “Hit după Hit cu Cristi Stanciu” în fiecare duminică, între orele 11:00 şi 14:00 la Radio 21.

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *