free download 78 travel guides written by experts

Cristi Minculescu si membrii trupe Iris nu-si mai vorbesc

– Trupa a început deja filmările pentru videoclipul primei piese, cu Toni Şeicărescu solist, pe care au lansat-o astăzi la Europa FM,”E magic”
– Iris promite primul album în noua formulă la toamnă

Nelu Dumitrescu şi noul solist al trupei Iris,Toni Şeicărescu, au venit azi în studioul Europa FM, la Deşteptarea, pentru a lansa prima piesă a trupei în noua formulă- “E magic”.

După 3 luni cu un nou solist, Nelu Dumitrescu spune că se simte ca şi când ar lua-o de la început. Uitându-se în urmă, crede acum că erau “ un pic prăfuiţi” şi se gândeşte că noua formulă este o bună ocazie să-şi revină.

Despre plecarea lui Cristi Minculescu, Nelu Dumitrescu a refuzat să dea un răspuns concret: “Nu sunt ziaristul sau purtătorul lui de cuvânt, dar l-am auzit la televiziuni spunând că vrea să se stabilească în Germania şi să cânte din când în când.”

Întrebat de Vlad Petreanu dacă îşi mai vorbesc, Nelu Dumitrescu a răspuns: “Nu, nu mă interesează persoana respectivă. Când am făcut formaţia Iris, nu am făcut-o pentru un solist anume .“ Cât despre faptul că Minculescu şi-a făcut o formaţie, Nelu Dumitrescu a refuzat să comenteze: “Nu ştiu, asta trebuie să înţelegeţi dumneavoastră, unele persoane au înţeles.”.

Revenind la actuala formula a trupei, cei 5 au avut deja primul spectacol. “A fost neaşteptat de bine, a intra dintr-o dată în miezul problemei, cu o formaţie mare, uriaşă, e o responsabilitate, e o piatră de încercare”, povesteşte Toni Şeicărescu.

În ceea ce priveşte reacţia publicului dupa 30 de ani în care Cristi Minculescu a fost solist, Nelu Dumitrescu este optimist, crede că oamenii se vor obişnui şi că piesele contează.

Ce planuri are trupa Iris în noua formulă? Videoclipul primei piese, lansate astăzi în Deşteptarea, va fi gata peste o săptămână, iar la toamnă va fi gata primul album. Despre piesa lansată astăzi la Europa FM, Nelu Dumitrescu spune că este “ hitoasă şi lentă, pentru radio”, însă avertizează că următoarele “vor fi dure”.

Şi tot la capitolul planuri, matinalii au mai avut o întrebare pentru Toni Şeicărescu: îşi va lăsa plete? “Eu sper să mai am păr pentru două-trei albume, dacă reuşesc asta, sunt fericit”, a răspuns Toni Seicarescu râzând.

Bucuresti, 26.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *