free download 78 travel guides written by experts

Crime perfecte dincolo de oglinda

Oana Stoica Mujea
Editura Tritonic

Oana isi surprinde de fiecare data cititorii. A reusit si cu acest roman – inclus de Editura Tritonic in colectia Lit. Da, nu avem de-a face cu un roman politist, e altceva. Dar un altceva placut – cu mister, cu suspans, cu o oglinda misterioasa, cu o casa deosebita, cu personaje diverse si atent create si cu un personaj firav – Elise -, personaj a carui traiectorie e una deosebit de interesanta.

Actiunea se desfasoara in Austria, Viena. Totul incepe simplu: o doamna foarte bogata moare si la citirea testamentului sunt invitate toate rudele. Fiecare se astepta sa primeasca averea pe mana. Surpriza este insa una de proportii. Nepoata cea izolata de lume primeste cea mai mare parte a averii. Cum primesc rudele vestea? Evident ca nu prea bine!

Vor incerca rudele sa o determine sa plece din casa, sa castige averea ele? Din nou clar da. Doar de aia sunt personajele negative.

Dar nimic nu e atat de simplu precum pare.

De altfel parca nici Elise nu mai e cea care a venit sa locuiasca cu doar putina vreme in urma in casa matusii sale.

Un budoar. Roz. O oglinda.

Un jurnal.

O poveste si inspaimantatoare si interesanta si fascinanta si… si mai stabiliti voi cum.

Finalul? Deopotriva asteptat si neasteptat. Dar il aflati voi.

Are sens sa va mai zic ca mie mi-a placut cartea? Cred ca v-ati dat deja seama. Asa ca lectura placuta va doresc!

Va recomandam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *