Shadow

Crime + Investigation prezintă în premieră și în exclusivitate serialul “Evadare din secta poligamă”

Seria documentară originală “Evadare din secta poligamă”, difuzată în premieră și în exclusivitate de Crime + Investigation®, prezintă drama a trei tinere care au scăpat dintr-o sectă poligamă cu câţiva ani în urmă și care, în prezent, ajută alți membri să evadeze şi să se adapteze la viaţa din afara sectei. Serialul este transmis în fiecare sâmbătă, începând cu 20 mai, de la ora 23:00.

Protagonistele seriei – surorile Andrea, Jessica şi Shanell – au părăsit în tinereţe, în mod curajos, clanul Kingston, un grup de poligami din oraşul Salt Lake din Utah (SUA), cunoscut drept “Ordinul”. La mai mult de 10 ani după evadarea lor, cele trei s-au angajat să ajute alţi oameni să scape de cultul poligam în care s-au născut şi în care au fost crescuţi, sprijinindu-i ulterior să îşi organizeze viețile în afara sectei.

evadare-din-secta-poligama
Astfel, fiecare episod arată modul în care surorile ajută deopotrivă prieteni şi străini, aflați în diferite stagii ale procesului de evadare – unii dintre aceştia doar recunosc nevoia de a pleca, alţii caută în mod activ să fugă, iar ceilalţi se chinuie să se adapteze la condiţiile dificile din lumea reală.

Toate poveştile prezentate telespectatorilor vor arăta faptul că încercarea de a scăpa din secta poligamă presupune o călătorie periculoasă şi, de cele mai multe ori, de durată şi că cei care îndrăznesc să renunţe la acest stil de viaţă se confruntă ulterior cu dificultăţi emoţionale. Evitaţi de cele mai multe ori de propriile comunităţi, cu familia şi credinţa lor schimbate pentru totdeauna, aceștia sunt deseori tentați să se întoarcă la singura lume pe care au cunoscut-o. Însă prin consilierea şi suportul continuu oferit de cele trei surori, victimele reuşesc să creeze o nouă comunitate şi un sistem de sprijin independent de lumea pe care au lasat-o în urmă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *