free download 78 travel guides written by experts

Crime + Investigation prezintă în premieră noi episoade din serialul „Lumea criminalilor”

Crime + Investigation transmite în exclusivitate noi episoade din serialul “Lumea criminalilor” care investighează cele mai cunoscute crime din lume, dezvăluindu-le telespectatorilor gândirea şi motivele ucigaşilor care le-au comis.

Experţii criminalişti vor prezenta în detaliu toate doveziile găsite în aceste cazuri, începând cu 17 august, în câte două episoade terifiante, difuzate în fiecare joi, de la ora 23:00.

Lumea criminalilor, 17 august

Cu ajutorul mai multor experţi FBI, Scotland Yard şi din rândurile anchetatorilor de la Omucideri, serialul realizează profilul fiecărui criminal şi conturează detaliile criminalistice infiorătoare ale fiecărei omucideri, explicându-ne când, de ce şi cum a fost înfăptuită crima şi modul în care a fost elucidat fiecare caz, pe parcursul a câte 60 de minute pline de suspans.

Primul episod din această nouă serie urmăreşte un criminal care traversează tot statul California, lăsând în urma lui un şir de cadavre, în locaţii întâmplătoare. Poliţiştii nu reuşesc să îl prindă pe ucigaşul periculos, până când acesta nu se prezintă la secţia de poliţie cu o parte din corpul unei victime în propriul buzunar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *