free download 78 travel guides written by experts

Crime & Investigation Network® difuzeaza programe speciale in vacanta de iarna

Crime & Investigation Network® (CI) va trasmite de luni, 23 decembrie, până duminică, 29 decembrie, o serie de emisiuni programate special pentru vacanţa de iarnă. În fiecare zi, la 21:30, “Un Crăciun criminal” prezintă unii dintre cei mai notorii ucigaşi din istoria modernă. După aceea, la 23:30, “Un Crăciun bântuit” prezintă episoade selectate din emisiunile despre paranormal, care implică metode de investigaţie dintre cele mai neconvenţionale.

Pe parcursul unei săptămâni, în fiecare seară, de la 21:30, “Un Crăciun criminal” selectează episoade din seriile “Arhiva de crime a lui Fred Dinenage”, “Criminali în prim-plan” şi “Născuţi pentru a ucide”. Luni, într-un documentar exhaustiv despre Jack Spintecătorul, Fred Dinenage discută cu o femeie care, după ce şi-a aflat arborele genealogic, crede că a găsit adevărata identitate a lui Jack Spintecătorul. “Criminali în prim-plan” face profilul cunoscuţilor criminali Surinder Koli, Alfredo Galan şi Leigh Robinson. În încheierea săptămânii, “Născuţi pentru a ucide” examinează crimele lui David Berkowitz, Gary Ridgeway şi John Wayne Gacy.

În plus, în fiecare zi, “Un Crăciun bântuit” urmăreşte cazuri interesante ce implică paranormalul. Luni, “Poliţişti paranormali” urmăreşte un grup de oameni care sunt poliţişti în viaţa de zi cu zi, iar după program îşi aplică abilităţile criminalistice şi de investigaţie pentru diverse cazuri paranormale. Marţi, “Întâlniri cu fantome” urmăreşte membrii Sindicatului Paranormal în timp ce vizitează locuri bântuite din America şi înregistrează dovezi ale activităţii paranormale. Miercuri, “Cine m-a bântuit” explorează experienţele paranormale ale vedetelor, pentru a le oferi câteva răspunsuri. Joi, “Investigaţii paranormale” urmăreşte Societatea de Cercetări Paranormale în căutarea adevărului din spatele unor mistere reale şi înfricoşătoare. Vineri, “Povestea mea cu fantome” prezintă întâlniri cu paranormalul, în cadrul cărora cei implicaţi au reuşit să surprindă fantomele în imagini.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă pe poziţia 305 a telecomenzii UPC, în abonamentul Maxim HD TV.

Crime & Investigation Network ajunge în peste 50 milioane de case, din mai mult de 100 de ţări, cu conţinut tradus în 17 limbi.

Bucuresti, 19.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *