free download 78 travel guides written by experts

Crima Lordului Savile (crime scene 14)

Oscar Wilde
Editura Tritonic

Colectia Crime scene a Editurii Tritonic se imbogateste cu un nou titlu semnat Oscar Wilde. Cartea de fata reuneste mai multe povestiri ale cunoscutului scriitor in care, asa cum subliniaza George Arion, „nu stii ce sa admiri mai intai: umorul – uneori negru, ironia fina, fantezia luxurianta sau satira muscatoare?”.

Titlul lucrarii este dat de chiar prima poveste cuprinsa in volum. O poveste incantatoare despre citit in palma si fatalitate, despre modul in care gandesc unele persoane si despre cum soarta iti joaca uneori feste. Nu prea stii daca sa te miri sau sa razi la aceasta poveste. Nici macar cum sa reactionezi la final nu esti foarte sigur. De altfel, toate povestirile cuprinse in volumul de fata trezesc sentimente multiple cititorului. Fiecare astfel de povestire este insa foarte bine scrisa, cu mult suspans, personaje bine infatisate, caractere interesant zugravite si de asemenea sunt create situatii inedite in care ajung eroii.

O carte interesanta, in spiritul colectiei, pe care va invitam sa o cititi si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *