free download 78 travel guides written by experts

Crezi ca ai cea mai neplacuta slujba din lume?! Mai gandeste-te!!

Intr-o perioada de criza si crizati, BestJobs.ro este serviciul de recrutare care iti ofera cele mai BUNE joburi din Romania, avand in acelasi timp si cea mai bogata oferta pentru candidatii din toate domeniile.

In plus, pentru a condimenta experienta monotona a cautarii jobului ideal, BestJobs lanseaza cea mai tare colectie de joburi proaste carora unii oameni isi dedica timpul si atentia.

Crezi ca lipsa unui loc de munca este cel mai rau lucru care ti se poate intampla? Te plangi de volumul de lucru si targeturi prea mari, de lipsa aerului conditionat sau traficul spre birou?

Cu siguranta nu ai aflat inca despre ‘satisfactiile’ alergatului dupa maimute prin safari, despre cum este sa racai oua stricate de pe podea la 35 de grade, despre cosarii care se ciocnesc frecvent cu pamantul dupa cazaturi de la etaje superioare si despre multe, multe alte joburi minunate.

Job-ul tau nu este chiar asa de rau cum crezi. Sunt multe job-uri…cu mult mai neplacute – si care isi respecta calificativul de "cele mai proaste slujbe din lume"… arunca si tu o privire peste ele pe WorstJobs.ro.

Realizat pe o platforma de blog si dedicat exclusiv celor mai nefericite slujbe din lume, WorstJobs.ro doreste sa devina alternativa amuzanta, relaxanta a celei mai noi realitati economice: criza. WorstJobs gazduieste nu doar joburi proaste, ci si relatari despre intamplari stupide petrecute la locul de munca, videouri haioase despre atmosfera de lucru, anunturi de angajare ridicol de amuzante.

"Criza economica ataca Romania, si primii care ii simt efectele sint angajatii: bonusul si-a luat concediu anul acesta, seful face ca trenul, la petrecerea de Craciun oamenii sint rugati sa vina cu mancare de acasa. Dar nu e totul pierdut, asa ca BestJobs lanseaza versiunea de criza: WorstJobs.ro, un site unde poti descrie toate aceste grozavii: pana la urma criza e mai usor de depasit cu un zambet pe buze -"- spune Calin Fusu, CEO Neogen.

BestJobs.ro s-a lansat in 2000. In acest moment, serviciul detine peste 1 milion de CV-uri active in baza de date si are peste 70.000 de companii client (cel mai mare numar de pe piata de recrutare). Deasemenea, BestJobs.ro este site-ul cu cele mai MULTE anunturi de angajare din Romania. Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie.

Bucuresti, 27.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *