free download 78 travel guides written by experts

Cresteri de audienta, intr-un weekend in forta la Antena 1

Audienţele Antenei 1 sunt în continuă creştere. După ce sâmbăta aceasta audienţa Antenei 1 a înregistrat pe targetul comercial, 15-54 urban, o creştere de 10%a cotei de piaţă faţă de aceeaşi zi a weekendului trecut, ieri, postul de televiziune a fost în urcare cu 12% în prime time faţă de duminica trecută, la nivelul aceluiaşi target. Emisiunile staţiei au rămas pe primele locuri în preferinţele telespectatorilor. În puii mei, Te cunosc de undeva!, Mireasă pentru fiul meu s-au impus lider incontestabil de piaţă în acest weekend, chiar şi în condiţiile deciziei abuzive a RCS RDS de a restricţiona accesul telespectatorilor abonaţi la platforma Digi, la programele trustului INTACT.

Antena 1 a fost şi aseară pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, difuzând super show-ul de comedie În puii mei. Mihai Bendeac a cucerit cei mai mulţi telespectatori din mediul urban, show-ul său înregistrând o audienţă medie de 7.1 procente şi o cotă de piaţă de 13.9% la nivelul targetului urban, în vreme ce programul oferit de principalul post condurent, Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 6.8% rating şi 13.2% cotă de piaţă. În minutul de aur 21.11, Antena 1 a fost urmărită de 1.202.000 de telespectatori din mediul urban, un numărde două ori şi jumătate mai mare decât al acelora care urmăreau, la aceeaşi oră, programul oferit de Pro Tv.

Antena 1 a înregistrat ieri o creştere de 12% în prime time la nivelul cotei de piaţă în rândul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 urban, faţă de duminica trecută, iar acest lucru chiar şi în condiţiile în care abonaţii RCS RDS, prin satelit nu mai pot recepţiona Antena 1.

Si ziua de sâmbătă a adus audienţe crescute la Antena 1, ceea ce a făcut ca postul să înregistreze o creştere de 10% faţă de sâmbăta trecută.

Emisiunea Te cunosc de undeva! a fost lider de audienţă în preferinţele telespectatorilor, atât al acelor din mediul urban, cât şi în rândul publicului comercial al Antenei 1, 15-54 urban. O medie de 744.000 de telespectatori din mediul uban au urmărit sâmbătă seara emisiunea Te cunosc de undeva!, impunând Antena 1 pe primul loc în topul posturilor de televiziune, cu un rating mediu de 7.1 procente şi o cotă de piaţă de 14.9% la nivelul targetului all urban. Antena 1 a surclasat concurenţa, locul al doilea fiind ocupat de Pro Tv, la o distanţă destul de mare, cu doar 5.4 rating şi 11.3 share.

La ora 22.44, în timp ce difuza show-ul Te cunosc de undeva!, Antena 1 a fost urmărită de peste un milion de telespectatori din mediul urban, un număr aproape dublu faţă de cel al telespectatorilor care la aceeaşi oră priveau programul oferit de Pro Tv.

Mirela Boureanu Vaida a adus în faţa micilor ecrane cei mai mulţi telespectatori şi vineri şi sâmbătă. Reality show-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu a sâmbătă preferatul telespectatorilor din categoria 18 + urban, impunând din nou Antena 1 pe primul loc. Emisiunea de sâmbătă după amiza, din intervalul 14.00-16.00, a înregistrat 12.9% share şi 3.3 puncte de rating.

Performanţele din acest weekend se datorează telespectatorilor cărora Antena 1 le mulţumeşte pentru fidelitate şi îi încurajează să trimită în continuare reacţiile lor faţă de decizia RCS RDS de a întrerupe abuziv retransmisia posturilor din trustul Intact, atât pe Facebook şi pe site-ul www.a1.ro, cât şi la numărul de telefon: 0214091791.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targetul all urban , 15-54 urban, 18 +urban
Perioada 21-22 aprilie 2012

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *