free download 78 travel guides written by experts

Crestere pentru TravelBiz pe segmentul de bilete de avion

În primele 6 luni ale anului compania TravelBiz a reuşit să crească cu 10% vânzările de bilete de avion, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut şi îşi propune să menţină trendul până la finalul anului.

5% din vânzările de bilete de avion ale companiei TravelBiz provin de pe site-ul de bilete de avion www.flybiz.ro. Lansat acum o lună de zile, site-ul a reuşit să genereze vânzări pentru companie şi să atragă un număr de vizitatori semnificativ –  peste 2000 de vizitatori unici.

“Serviciul de rezervare al unui bilet de avion este unul dintre cele mai simple servicii pe care un client le contractează de la agenţia de turism. De aceea clienţii îşi doresc ca procesul de achiziţie să fie cât mai simplu, să evite sutele de e-mailuri schimbate cu agenţia de turism şi să îşi poată găsi cea mai convenabilă variantă, ţinând cont de bugetul şi orarul propriu.
Sunt sute de site-uri care oferă “super oferte” la biletele de avion, însă multe dintre ele s-au dovedit a fi doar promisiuni fără acoperire.” declară Simona Veţeleanu, director general TravelBiz.
 
“flybiz.ro este un site care are oferte la preţuri foarte mici pentru că TravelBiz este un jucător important pe piaţa biletelor de avion (mai ales pe segmentul de business), ceea ce îi permite să aibă preţuri preferenţiale şi oferte speciale.
Compania este, de asemenea, de mult timp, partener IATA, ceea ce îi oferă dreptul să vândă biletele de avion direct de la companiile aeriene, neavând nevoie să apeleze la alte agenţii acreditate IATA pentru acest lucru. “ a continuat Simona Veţeleanu.

“Business-ul de bilete de avion este foarte important pentru noi, compania având în Râmnicu Vâlcea o filială care are ca obiect principal de activitate vânzarea biletelor de avion (dar oferă în acelaşi timp şi celelalte servicii din portofoliul nostru).

Oferim servicii de calitate la preţuri mici pe acest segment, iar anul acesta ne-am propus să creştem mai mult decât anii trecuţi, deşi în contextul actual acesta poate părea un plan îndrăzneţ.

De aceea am alocat un buget de promovare de 20 000Euro pentru promovarea site-ului www.flybiz.ro, pentru ca tot mai mulţi clienţi să afle despre această nouă facilitate oferită de noi.” a încheiat Simona Veţeleanu.

În acest moment 40% din cifra de afaceri a companiei se datorează vânzării de bilete de avion şi compania intenţionează ca până la finalul anului să ajungă la 50%, iar cel puţin jumătate din aceste vânzări să provină de pe site-ul www.flybiz.ro.

Bucuresti, 13.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *