free download 78 travel guides written by experts

Crestere cu 30% pe piata africana pentru Viveo in 2009

Pentru a-si asigura si in 2009 cresterea pe piata africana, Viveo organizeaza evenimentul «Banca algeriana de maine» care va avea loc la Hilton Alger Hotel pe 17 decembrie 2008. Obiectivul principal al evenimentului este dezbaterea modernizarii sectorului bancar algerian.

Sectorul bancar algerian a cunoscut in ultimii ani numeroase schimbari, cum ar fi privatizarea bancilor publice, accelerarea procesului de dereglementare, dezvoltarea instrumentelor financiare si venirea unor noi actori pe piata din Orientul Mijlociu sau din Europa. Din aceasta cauza, bancile algeriene trebuie sa isi reorganizeze sistemul informational pentru a avea o baza solida pentru o dezvoltare accelerata.

Evenimentul organizat de Viveo care are drept public tinta specialistii sectorului bancar algerian va pune accent pe schimbul de experiente si de cunostinte. Avandu-l ca maestru de ceremonii pe Daniel Vigneron, redactor sef al African Banker, acest seminar va debuta cu interventia lui Julie Noir de Chazournes, director Global Financial Services la Atos Origin, care va prezenta o viziune asupra CRM in banca retail. Patrice de Villeroy, consilier pentru Africa al Deloitte, va pune in lumina perspectivele industrializarii sectorului bancar algerian. Unul din momentele importante ale acestui eveniment va fi prezentarea lui Pedro Pereira, Responsabil al Directiei Administrative a BPN Banque (Banco Portugues de Negocios), care subliniaza beneficiile si utilitatea solutiilor V.bank.

La sfarsitul seminarului, Gerard Batisse, Business Development Manager in cadrul Viveo, va prezenta V.bank, gama de solutii bancare globale de referinta pentru piata europeana si in curand pentru piata Africii de Nord. Prin functionalitatile sale moderne, inegalate pana la momentul actual, V.bank raspunde nevoilor bancilor algeriene de a-si reduce costurile de productie si de a le oferi clientilor lor o gama coerenta de servicii. In timpul prezentarii vor fi deomonstrate posibilitatile pe care le ofera bancilor de a-si controla si a-si optimiza toate fatetele activitatii, in special relatiile cu clientii, anticipand provocarile viitorului.

Gerard Batisse, Business Development Manager Viveo, concluzioneaza: «Algeria are un potential foarte mare de crestere economica si este un partener privilegiat al Europei. Va fi cu siguranta unul din liderii din zona Africii de Nord in lumea bancara, si tocmai de aceea au fost planificate investitii importante in urmatoarea perioada. Acest evenimenet se inscrie in strategia noastra de a ne creste activitatea in bazinul mediteraneean, in special in Algeria».

Bucuresti, 06.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *