Crescendo: Business-ul pe securitate a crescut cu 10% in 2016 față de anul precedent

Crescendo, companie locală specializată în furnizarea de aplicații, soluții de infrastructură și servicii de integrare personalizate, a avut în 2016 o creștere a business-ului de securitate de 10% față de 2015. Totodată, compania estimează o creștere de încă 15% în acest an, față de anul trecut.

Conform datelor rezultate în urma studiului „Romania Security Solutions 2016-2020 and 2015 Vendor Shares”, realizat de compania de consultanţă şi analiză International Data Corporation (IDC), piaţa de soluţii de securitate IT din România va atinge o valoare de 90 milioane de Euro în anul 2020, o creştere de 50% faţă de anul 2015, în condiţiile în care companiile îşi vor majora bugetele de achiziţii pentru a se proteja de atacurile cibernetice, creşterea fiind datorată cu precădere solicitărilor pentru servicii de securitate de consultanţă şi Security as a Service (SECaaS).

crescendo logo 600

Estimările implică faptul că securitatea a devenit în ultimii ani o prioritate pentru companiile din Romania ca urmare a creșterii atacurilor cibernetice (conform Cisco Annual Security Report, 93% dintre companii sunt vizate de traficul rău intenționat), aceasta fiind zona cu cele mai mari investiţii IT programate pe termen scurt şi mediu.

“Remarcăm că securitatea nu mai este “apanajul” IT-ului, ci devine o preocupare a oamenilor de business, începând cu directorul general. Acest lucru pleacă de la conștientizarea că atacurile sunt o problema reală, ale căror riscuri pot duce până la falimentul business-ului pe care îl conduc. Pentru a ne proteja clienții, dar și pentru a adăuga valoare afacerilor lor, am creat pachetele “Security-As-A-Service”, prin intermediul cărora aceștia își pot securiza sistemul IT&C fără investiții semnificative, pe modelul pay as you go, afirmă Marius Tulea, directorul general Crescendo.

Actualele pachete “Security-As-A-Service”, realizate de Crescendo prin integrarea tehnologiei Cisco Meraki, permit companiilor să acceseze soluții de securitate de nivel premium, la un raport calitate-pret atragator.

Beneficiile companiilor care utilizează “Security-As-A-Service” Crescendo constau în:

  • securitate de ultimă generație, actualizată permanent de către leader-ul mondial Cisco;
  • flexibilitatea clientului de a-și selecta și utiliza / ajusta soluția de securitate în funcție de evoluția afacerii;
  • 0 ron investiție inițială;
  • rapiditatea operaționalizării;
  • costuri predictibile;
  • abonament lunar cu asistență tehnică inclusă;
  • facilități fiscale, deductibile integral;
  • SLA (Service Level Agreement) de 99, 5%.

Mai multe informatii despre serviciile de securitate “As-a-Service” puteți afla la xaas.crescendo.ro.

Despre Crescendo
CRESCENDO, casa de soluţii IT&C, furnizează aplicaţii, soluţii de infrastructură şi servicii de integrare personalizate, prin care companiile obţin maximum de câştig din informaţiile de afaceri.

Portofoliul extins de soluții și parteneriatele cu liderii mondiali în domeniu, expertiza și experiența câștigate în numeroase proiecte ce acoperă și domeniul securității, permit companiei să ofere servicii care răspund nevoilor specifice ale companiilor.

CRESCENDO este unul dintre primii furnizori de soluţii de comunicaţii şi securitate din România certificaţi Cisco – încă din 2007, în prezent la cel mai inalt nivel de certificare la nivel global – Gold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *