free download 78 travel guides written by experts

Creeaza stiluri diferite cu noul kit de ingrijire multifunctional PHILIPS QG3270

Vremurile în care bărbaţii treceau indiferenţi prin faţa oglinzii au apus de mult: acum, chiar şi un “aspect neglijent” are în spate câteva finisări atent studiate. Philips încurajează naturaleţea, dar ştie că un look reuşit pleacă de la o îngrijire pe măsură.

Cu noul kit de îngrijire multifuncţional Philips QG3270 vei putea crea cu uşurinţă o variatate de stiluri pentru păr şi barbă, fără a mai fi nevoie să apelezi la ajutor specializat.

Astfel, vei fi în ton cu tendinţele actuale, pentru că tot mai mulţi bărbaţi se arată interesaţi de stilizarea părului facial. Conform unor studii recente, mai mult de 50% din bărbaţii cu vârstele cuprinse între 18-65 ani îşi creează stiluri diferite pentru barbă sau mustaţă, iar 8 bărbaţi din 10 din ţări ca Italia, Statele Unite şi Brazilia experimentează cu aceste stiluri. Câteva motive pentru care această tendinţă este în creştere includ flexibilitatea, confortul sporit şi faptul un look obţinut acasă este mult mai convenabil.

Noul kit de îngrijire multifuncţional Philips QG3270

Conceput special pentru a te ajuta să creezi o multitudine de stiluri cu maximă precizie, noul kit de îngrijire multifuncţional Philips QG3270 are mai multe dispozitive interschimbabile.

Dispozitivul de tundere de dimensiune normală pentru păr şi barbă, folosit fără pieptene, te ajută să obţii şi să menţii „barba de 3 zile”, un look foarte masculin şi modern.

Pieptenele pentru păr, ca şi cel pentru barbă şi mustaţă, are 9 poziţii, pentru flexibilitate şi precizie în menţinerea unei lungimi uniforme a firului de păr.

Dispozitivul de tundere precisă te ajută să finisezi şi să întreţii liniile tunsorii sau ale bărbii. Retuşurile finale ale bărbii le poţi face cu ajutorul miniaparatului de barbierit inclus în set.

Pentru îndepărtarea părului nedorit, kitul este completat de dispozitivul de tundere pentru nas, urechi şi sprâncene, care funcţionează uşor şi sigur, fără durere.

Sistemul de tăiere al kitului Philips QG3270 îţi oferă o experienţă de tuns precisă datorită muchiilor mai ascuţite, iar partea rotunjită este mai blândă şi alunecă mai bine pe piele.

Pentru o performanţă superioară, aparatul are o baterie Li-ion care se încarcă rapid şi îi asigură o durată de funcţionare de 50 de minute.

Kitul de îngrijire este uşor de întreţinut, deoarece toate accesoriile sunt lavabile, iar lamele nu necesită o întreţinere specială.

Iată statisticile din câteva ţări incluse în studiul Philips privind stilizarea facială. Procentul bărbaţilor care apelează la acest tip de îngrijire este:
· 87% în Italia
· 81% în Statele Unite
· 81% în Brazilia
· 47% în Rusia
· 39% în Germania

Sursă: Studiu Philips din 2009 realizat în opt ţări, pe 2,000 de bărbaţi din fiecare ţară (Brazilia, China, Franţa, Germania, India şi Rusia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii)

Preţ noul kit de îngrijire multifuncţional Philips QG3270: 243 lei.

Bucuresti, 21.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *