Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Creează ambianța perfectă în aer liber cu Philips Hue Lightstrip Outdoor Banda LED flexibilă completează gama Philips Hue Outdoor

Signify (Euronext LIGHT), lider global în domeniul iluminatului, anunță lansarea Philips Hue Lightstrip Outdoor. Noua bandă led flexibilă completează gama de iluminat pentru exterior Philips Hue și este perfectă pentru punerea în evidenţă a zonelor exterioare ale casei, cum ar fi curtea şi grădina.

Philips Hue Lightstrip Outdoor este cea mai recentă extensie a gamei Hue pentru exterior. A fost creată special pentru spațiile exterioare, având un grad de protecţie de tipul IP67, fiind sigur de utilizat în aceste zone. Banda LED flexibilă este ideală pentru înfrumusețarea grădinii în mai multe feluri: de la scoaterea în evidenţă a florilor, până la crearea ambianței potrivite în timpul unui grătar sau la o petrecere cu prietenii.

Philips Hue Lightstrip Outdoor
Philips Hue Lightstrip Outdoor

„Încă de când am lansat Philips Hue LightStrip Plus, am primit foarte multe mesaje de la clienţi, care își doreau și o variantă pentru exterior. Datorită expertizei actuale cu Philips Hue, am creat banda LED Philips Hue LightStrip Outdoor, care poate fi utilizată atât ca sursă de lumină directă, cât și indirectă, putând fi instalată în locurile în care luminile tradiționale pentru exterior nu s-ar potrivi. Completează perfect portofoliul Philips Hue Outdoor, aflat în creștere”, a declarat Jasper Vervoort, Head of Marketing and Product Management, Home Systems and Luminaires în cadrul Signify.

Philips Hue LightStrip Outdoor se poate conecta la Philips Hue Bridge şi la aplicația cu acelaşi nume. Acest lucru le permite clienților să adapteze lumina în funcţie de propriile nevoi și să creeze ambianța perfectă, de la lumina albă, pentru care Philips Hue este renumit, în special pentru terase și balcoane, până la posibilitatea de a alege între 16 milioane de culori pentru divertisment.

Gama Philips Hue pentru exterior
Philips Hue Outdoor a fost lansată la începutul verii, gama incluzând corpuri de iluminat care se montează pe pereți, spoturi și stâlpi de iluminat, oferindu-le clienților libertatea de a extinde funcţionalităţile Philips Hue pentru orice zonă exterioară.

Produsele din gama Philips Hue pentru exterior sunt disponibile atât în varianta cu lumină albă, cât şi în varianta color. Gama vă permite să vă îmbunătățiți nivelul de securitate a casei pentru mai multă linişte, dar și să creaţi ambianța perfectă în aer liber, totul doar prin simpla apăsare a unui buton.

Banda LED Philips Hue LightStrip Outdoor va fi disponibilă în Europa începând cu data de 1 octombrie 2018 cu două dimensiuni diferite: 2 metri, respectiv 5 metri.
Pentru mai multe informații despre Philips Hue LightStrip Outdoor vizitați www2.meethue.com/ro-ro.

Signify este noul nume al companiei Philips Lighting începând cu 16 mai 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *