free download 78 travel guides written by experts

Creditele mici pe termen scurt, utile in foarte multe situatii

Romanii sunt obisnuiti cu creditele, in special cu ofertele bancilor pentru imprumuturi pe termen mediu si lung. Creditele de nevoi personale sunt in top, accesate pentru fel de fel de nevoi, cu rambursare de obicei in 1 pana la 6 ani. Se contracteaza si credite auto, credite de consum direct in magazine (in parteneriat cu bancile sau IFN-urile), carduri de credit ce permit plata in rate chiar si fara dobanda, contracte de overdraft pe cardurile de salariu.

De ceva timp insa, tot mai populare au devenit creditele mici pe termen scurt, piata pe care activeaza mai ales institutiile financiare nebancare. Este o zona in care IFN-urile se misca rapid, spre deosebire de banci, cu proceduri mult mai greoaie. Astfel, daca ai nevoie de cateva sute de lei sau pana la cateva mii de lei (valoarea maxima depinde de companie), poti primi credit pe loc, in cel mai simplu mod.

Nici macar nu este nevoie sa te deplasezi, caci aceste IFN-uri au implementat sisteme de creditare la distanta. Se folosesc mecanisme automate, dar si operatori umani. Se verifica rapid situatiile, se solicita foarte putine documente si totul este orientat in favoarea clientului. Acesta din urma poate avea banii rapid, chiar si in aceeasi zi.

Creditele mici pe termen scurt sunt utile in foarte multe situatii: amenajari de locuinte, cumpararea de produse electronice sau electrocasnice, reparatii pentru masina, vacante si calatorii, plata unor cursuri sau studii, acoperirea unor nevoi financiare de familie pe termen scurt etc.

sursa imagine

Creditele de nevoi personale cu aplicare online sunt foarte apreciate de clienti. Se pot alege sumele si perioadele de rambursare, iar valoarea ratelor este fixa si cunoscuta inca de la semnarea contractului. Nu exista taxe ascunse, “surprize” de niciun fel.

Una dintre companiile active pe acesta piata este Credius, “care ofera acces la finantare oricarei persoane capabile sa gestioneze un credit. Clientii nostri sunt tratati intotdeauna cu stima, onestitate si fara discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, varsta sau antecedente financiare”.

Compania are o oferta dedicata inclusiv pentru pensionari, ba chiar si un credit Diaspora: “Chiar daca esti departe, poti oferi o viata mai buna celor de acasa. Creditul Diaspora permite romanilor stabiliti in oricare tara din Uniunea Europeana sa faca imprumuturi rapide cu documentatie minima, fara garantii si fara a fi nevoie sa se deplaseze in tara”, explica oficialii institutiei. Romanii din strainatate pot investi astfel in educatia copilului, in amenajarea unei locuinte pentru familia de afasa sau in orice altceva doresc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *