free download 78 travel guides written by experts

Credit pe loc cu garantie auto, la AutoKredit

Una dintre cele mai rapide si mai simple modalitati de a obtine un imprumut este sistemul de amanet auto, disponibil si in Bucuresti, la AutoKredit: vii cu masina (prezentand actele acesteia si un act de identitate, in calitate de posesor) si poti obtine banii in aceeasi zi – un credit primit pe baza unui contract cu clauze foarte clare. Este probabil cea mai simpla modalitate prin care iti rezolvi urgentele financiare.

Masina este evaluata pe loc de expertii AutoKredit si poti primi pana la 70% din valoarea sa (sau mai putin, daca ai nevoie de o suma mai mica). Reprezentantii AutoKredit promit ca nu vor exista dificultati: 0% dobanda (platesti doar comisionul de maximum 0,3% pe zi, negociabil in functie de suma si perioada), 0% penalizari pentru zilele de gratie, 0% risc – parcul auto (unde este pastrata masina) este monitorizat video permanent.

Practic, masina ramane la compania de credite in calitate de garantie. O poti prelua in momentul in care returnezi suma imprumutata, alaturi de comisionul stabilit prin contract. Daca nu poti plati la scadenta, poti prelungi perioada imprumutului, achitand doar comisionul. Sistemul este flexibil, iar situatiile speciale pot fi discutate cu reprezentantii AutoKredit. Spre exemplu, oricand se doreste, posesorul masinii poate alege sa o vanda, aducand clientii interesati chiar in parcarea companiei de amanet auto.

Actele necesare pentru un imprumut cu masina sunt: cartea de identitate a proprietarului, cartea de identitate a autoturismului si talonul autoturismului. Pentru autoturismele neinmatriculate este necesar si contractul de vanzare-cumparare sau factura masinii. Automobilul este in siguranta atat timp cat ramane drept garantie si nu este absolut deloc miscat (se fac fotografii, se noteaza kilometrajul etc.). Oficialii AutoKredit se bazeaza tocmai pe experientele pozitive ale clientilor, care recomanda apoi sistemul si altor persoane sau care revin cu noi solicitari cand au nevoie de bani pe termen scurt.

“Serviciul AutoKredit functioneaza din 2011 si este disponibil in Bucuresti. Iti oferim posibilitatea de a garanta cu autoturismul tau pentru un imprumut rapid, cu banii pe loc”, se precizeaza pe www.autokredit.ro – website-ul oficial al companiei, acolo unde se poate interactiona online cu un operator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *