free download 78 travel guides written by experts

Credit Europe Bank premiaza castigatorii campaniei:

“CardAvantaj iti ofera Prima de Paste!”

Credit Europe Bank (România) S.A., lider al pieţei cardurilor de credit din România, continuă să rasplateasca detinatorii de CardAvantaj, prin desfasurarea unei noi campanii publicitare.

In perioada 01.04.2009 – 30.04.2009 a avut loc o noua actiune CardAvantaj sub indemnul “Nu stii de unde sare Prima ta de Paste!”, campanie menita sa incurajeze si sa sustina detinatorii de CardAvantaj Standard si Gold, carduri emise sub sigla MasterCard si Visa, dar si sa premieze la final de campanie trei dintre acestia.

Participantii inscrisi in program au fost toti posesori de CardAvantaj ce au efectuat, pe perioada promotiei, tranzactii in valoare de minim 50 ron, din oricare locatie comerciala, partenera Credit Europe Bank (Romania). Acestia au beneficiat de rate in plus la achizitii, discounturi si bonusuri. Pentru a rasplati efortul clientilor sai, banca a oferit o sansa in plus de castig pentru fiecare 50 ron achitati prin CardAvantaj pe perioada promotiei.

Conform Regulamentului Oficial de Participare la tombola, in data de 15 mai 2009 a avut loc extragerea automata a celor trei castigatori la tombola:

  • Alin Blejan, Bucuresti
  • Dancan Loredana Nicoleta, Cluj
  • Burtescu Constantin, Bucuresti

Premiile, in valoare de 3 x 1000 euro net au fost livrate castigatorilor in conturile acestora de bonus (CardAvantaj) si pot fi utilizate, fara niciun fel de restrictii, exclusiv in cadrul magazinelor partenere Credit Europe Bank (Romania).
Echipa Credit Europe Bank (Romania) ii felicita pe castigatori si multumeste tuturor participantilor pentru participare.

CardAvantaj de la Credit Europe Bank (România) este primul card de credit cu utilizare naţională şi internaţională ce oferă deţinătorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată în ţară sau în străinătate. Cumpărăturile cu plata în rate sunt valabile în reţeaua de magazine partenere Credit Europe Bank. Reţeaua Credit Europe Bank numără 118 sucursale şi agenţii, 198 de ATM-uri şi peste 9.000 POS-uri instalate la comercianţi.

Bucuresti, 01.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *