free download 78 travel guides written by experts

Credit Europe Bank optimizeaza capitalul IMM-urilor

prin noile depozite „Optim IMM” si „Optim Plus IMM”

„Lansarea noilor produse de depozit urmeaza in mod firesc strategia noastra in ceea ce priveste sustinerea companiilor IMM. Daca initial am oferit clientilor nostri produse de creditare, atat de capital de lucru cat si pentru investitii, si am lansat Pachetul operational „e-discount IMM”, acum a sosit momentul sa ne intregim oferta de produse de economisire  prin lansarea gamei de depozite „Optim IMM” dedicata IMM-urilor” a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank (România) S.A. Gama de depozite Optim IMM (Optim IMM si Optim Plus IMM) ofera posibilitatea clientilor IMM sa beneficieze de noi modalitati de economisire folosind o serie de maturitati flexibile, cu dobanzi dintre cele mai mari de pe piata. De asemenea, depozitele Optim IMM isi pastreaza rata de dobanda fixa pe toata perioada pana la scadenta, clientii putand opta pentru prelungirea automata a acestora.

Depozitele Optim IMM si Optim Plus IMM sunt produsele perfecte pentru toate companiile IMM ce dispun de capital neinvestit si care nu isi doresc doar sa-si pastreze banii in siguranta, ci sa ii si multiplice. Suma minima de constituire a depozitelor este de 2.000 RON sau 1.000 EUR/USD, depozitele constituindu-se doar in baza documentelor juridice ale firmei. Depozitele sunt garantate de stat, in limita plafonului comunicat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

Gama de depozite Optim IMM este disponibila in toate sucursalele Credit Europe Bank (România) S.A. Informatii suplimentare referitoare la acesta gama de produse  pot fi obtinute  de la sediul sucursalelor Credit Europe (România) S.A., de pe pagina web  a Bancii: www.crediteurope.ro, sau consultand Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către peste 400,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 115 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru – reţea mereu în dezvoltare, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de internet banking.

Bucuresti, 02.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *