free download 78 travel guides written by experts

Credit Europe Bank lanseaza un nou produs premium: CardAvantaj Platinum

Credit Europe Bank (România) S.A., lider al pieţei cardurilor de credit din România, continuă să dezvolte brandul CardAvantaj prin lansarea unui nou produs din categoria premium: CardAvantaj Platinum.

Acest produs ce poate fi emis atât sub sigla MasterCard cât şi sub sigla Visa, a fost creat din dorinţa de a oferi beneficii speciale unor clienţi speciali.  

Limită de credit generoasă de până la 135,000 lei, acces în locaţii VIP din aeroporturi prin intermediul Priority Pass, un pachet complex de asigurări, acestea sunt doar câteva din avantajele CardAvantaj Platinum.

În plus, prin intermediul programelor de beneficii Premium Collection oferite în parteneriat cu MasterCard  şi Visa, deţinătorii de card pot beneficia de tratamente preferenţiale, discounturi şi servicii speciale în întreaga lume.

CardAvantaj Platinum reprezintă o recunoaştere a deţinătorului său ca fiind un client cu un statut aparte, şi care merită să beneficieze de un tratament pe măsură.

„Când ne-am gândit la clienţii noştri din categoria VIP ne-am imaginat un produs care să le ofere tot ce îşi doresc: o limită de credit pe măsura aşteptărilor, acces în locaţiile VIP din incinta aeroporturilor, pachete de asigurări şi beneficii valabile în întrega lume. Le-am cuprins pe toate acestea, şi multe altele, în caracteristicile lui CardAvantaj Platinum deoarece este foarte important pentru noi să oferim clienţilor noştri un produs la cele mai înalte standarde. CardAvantaj Platinum este mai mult decât un card de credit, este un accesoriu de lux ce se va potrivi perfect stilului lor de viaţă” spune d-l Ömer Tetik, Vice Preşedinte al Credit Europe Bank.

CardAvantaj de la Credit Europe Bank (România) este primul card de credit cu utilizare naţională şi internaţională ce oferă deţinătorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată în ţară sau în străinătate. Cumpărăturile cu plata în rate sunt valabile în reţeaua de magazine partenere Credit Europe Bank. Reţeaua Credit Europe Bank numără 118 sucursale şi agenţii, 205 de ATM-uri şi peste 8.500 POS-uri instalate la comercianţi.

Bucuresti, 19.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *