Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Credit Europe Bank lanseaza depozitele la termen cu dobanda progresiva “Salt IMM”

Consecventă cu obiectivul strategic al Băncii de a promova produse inovatoare şi cât mai apropiate nevoilor clienţilor IMM, Credit Europe Bank lansează depozitul „Salt IMM” – produs ce reprezintă cea mai bună combinaţie între flexibilitate şi posibilitatea obţinerii de venituri cât mai mari.

„Suntem bucuroşi să anunţăm lansarea primului produs dedicat IMM-urilor din 2009 – depozitul « Salt IMM », un produs cu siguranţă atractiv pentru orice companie IMM care caută un cumul de avantaje şi opţiunea unui câştig cât mai mare, într-un timp cât mai scurt. Pentru Credit Europe Bank, IMM-urile reprezintă un segment de o importanţă deosebită, care necesită toată atenţia noastră. Tocmai de aceea ne-am gândit să întregim oferta produselor de economisire pentru IMM-uri a Băncii, care includea până în acest moment gama de depozite « Optim IMM » şi contul de economii « Acumulare IMM ». Avantajul depozitului « Salt IMM » îl reprezintă posibilitatea transferului de bani fără ca acest lucru să presupună desfiinţarea depozitului sau modificarea treptelor de dobândă, cu condiţia menţinerii unui sold minim convenit iniţial” a declarat Dl. Mustafa Çavuşoğlu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank.

Depozitul „Salt IMM” este disponibil în două variante: „Salt IMM 3” – cu o maturitate de 3 luni şi „Salt IMM 6” – cu o maturitate de 6 luni, fiind depozite cu dobândă fixă, fără capitalizare. Ambele categorii de depozite au trei intervale de creştere progresivă a dobânzii: pentru depozitul „Salt IMM 3” dobânda creşte lunar, iar în cazul depozitului „Salt IMM 6” dobânda se majorează la fiecare două luni. Odată cu trecerea la un nou prag, dobânda aferentă intervalului anterior este pusă la dispoziţia clientului, prin transfer automat în contul curent al acestuia. Depozitele „Salt IMM” sunt disponibile în RON, EUR, USD şi se pot reînnoi pe perioadă similară (3 sau 6 luni) cu dobânzile în vigoare la data respectivă. La momentul reînnoirii, depozitul poate fi majorat sau diminuat.

„Salt IMM” este disponibil în toate sucursalele Credit Europe Bank (România) S.A. Informaţii suplimentare referitoare la acest produs  pot fi obţinute  de la sediul sucursalelor Credit Europe (România) S.A., de pe pagina web  a Băncii: www.crediteurope.ro, consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro sau portalul dedicat femeilor de afaceri: www.femeiadeafaceri.ro.

Bucuresti, 25.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *