free download 78 travel guides written by experts

Credit Europe Bank anunta scaderea cu doua procente a dobanzilor

pentru conturile de depozite la termen în RON

Începând cu data de 15 iulie 2009, Credit Europe Bank (România) S.A. vine în întâmpinarea recomandărilor BNR privind diminuarea nivelului dobânzii pentru conturile de depozite la termen în RON şi anunţă o scădere de două procente.
   
Credit Europe Bank afişează în momentul de faţă una dintre cele mai avantajoase dobânzi la conturile de depozite în RON şi valută, rata dobânzii pentru depozitele la termen nou constituite în RON, sau reînnoite până la data de 15 iulie, ajungând până la 12%, plasându-se astfel printre cele mai profitabile de pe piaţă.

Credit Europe Bank oferă clientilor sai oportunitatea ca în termen de 7 zile să îşi păstreze aceeaşi dobândă, extrem de avantajoasă, prin prelungirea depozitelor la termen, deja constituite. Totodată, beneficiază de aceeaşi dobândă deosebit de atractivă şi depozitele la termen nou constituite până la data de 15 iulie.

Produsele de economisire ale Credit Europe Bank sunt cu atât mai atractive cu cât studenţii şi pensionarii beneficiază de produse special create pentru ei, ale căror dobânzi sunt bonificate cu 1% peste dobânda standard pentru depozitele la termen constituite în RON şi 0.5% pentru depozitele la termen constituite în valută.

“Deşi dobânzile la conturile de depozite vor urma o linie descendentă până spre finalul anului, atitudinea BNR fată de aceste schimbari este una pozitivă: ajustarea deficitului de cont curent s-a realizat cu succes până în momentul de fată, minimul producţiei industriale pare că a fost depaşit, cel al recesiunii fiind deja atins” declară Paul Prodan, Vicepreşedinte Credit Europe Bank.

Bucuresti, 07.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *