free download 78 travel guides written by experts

Credit Europe Bank, Anchor Group si Gimrom Holding au trimis ajutoare in Moldova

Asociaţia de caritate „Bucuria Celor Necăjiţi” a anuţat astăzi un parteneriat cu Credit Europe Bank (Romania), Anchor Grup SA şi Gimrom Holding, operatorul G’market. Într-un efort solidar, cele trei companii româneşti aparţinând grupului FIBA au donat produse alimentare şi nealimentare familiilor afectate de inundaţii din localitatea Dorneşti (Suceava) Moldova.

Peste 20 tone de alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte şi produse de primă necesitate au plecat spre comunca suceveana, Asociaţia ocupându-se de logistică şi transport prin sprijinul financiar al Anchor Grup.

Credit Europe Bank s-a implicat in proiectul de ajutorare a familiilor sinistrate prin achiziţia de produse alimentare şi nealimentare în valoare de 10,000 euro, produse care au fost deja trimise prin intermediul Asociatiei catre persoanele afectate de inundatii. G’market a donat de asemenea Asociaţiei produse alimentare în valoare de 5,000 euro.

„Asociaţia Bucuria Celor Necăjiţi se bucură de suportul financiar al Anchor Grup de 6 luni, astfel încât am reuşit să derulăm proiecte de întrajutorare a nevoiaşilor, dar şi proiecte de acordare de burse studenţeşti. N-am putut rămâne indiferenţi faţă de suferinţele familiilor din Moldova, care şi-au pierdut gospodăriile şi bunurile, aşa că în virtutea parteneriatului cu Anchor Grup, organizăm acum un transport de produse către sinistraţi, proiect in care s-au implicat şi Credit Europe Bank şi G’market”, a declarat Constantin Tomescu, vicepreşedinte al Asociaţiei “Bucuria celor Necăjţi”.

„Suntem alaturi de familiile al căror destin a fost grav afectat de inundaţii. Am considerat ca este firesc sa raspundem nevoilor celor aflati in dificultate si, alaturi de celelalte doua firme din grup, sa intindem o mana de ajutor. Prin solidaritate si efort comun putem sa contribuim la rezolvarea unora dintre problemele celor afectati”, a declarat Dl Omer Tetik, Prim-Vicepresedinte Credit Europe Bank.

„Am privit cu tristete si compasiune cum vietile a mii de oameni au fost distruse intr-o clipa de furia naturii si, alaturi de partenerii nostri, am hotarat sa ne alaturam imediat eforturilor de ajutorare a acestora”, a declarat conducerea Gimrom Holding.

Alimentele si produsele din cele 2 tiruri au fost deja distribuite de către reprezentanţii Asociaţiei.

Asociaţia “Bucuria Celor Necajiti” s-a înfiinţat în decembrie 2009 din dorinţa fondatorilor de a veni în ajutorul celor nevoiaşi. Printre activităţile asociaţiei se numără oferirea de burse de studii pentru studenţii cu situaţii materiale dificile, sprijinirea familiilor nevoiaşe cu alimente donate zilnic de G’market prin intermediul bisericilor şi parohiilor, suport cu medicamente şi consultatii gratuite pentru bolnavii fără posibilităţi financiare.

Înfiinţată în 1997, compania Anchor Grup este unul dintre liderii de pe piaţă imobiliară din România. Compania deţine o experienţă vastă în dezvoltarea proiectelor de retail, rezidenţiale şi de clădiri de birouri.

Credit Europe Bank este o instituţie financiar bancară prezentă în România de peste 15 ani, care oferă produse şi servicii clienţilor persoane fizice, IMM-urilor şi corporaţiilor prin reţeaua natională de sucursale.

SC Gimrom Holding SA, înfiinţată în anul 1998, deţine unul dintre primele lanţuri de supermarketuri din România. Cu cele trei magazine din Bucureşti, două la Iaşi şi unul în Focşani, Gimrom Holding este unul dintre primii jucători importanţi pe piaţa românească de retail.

Bucuresti, 09.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *