free download 78 travel guides written by experts

Credit Europe Bank a semnat o conventie cu APIA pentru distribuirea

subventiilor naţionale şi europene către fermieri
   
Credit Europe Bank a semnat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) o convenţie privind derularea schemelor de plată finanţate din bugetul naţional şi comunitar. Potrivit acestei convenţii s-a stabilit un cadru de lucru între APIA şi Credit Europe Bank pentru a facilita fermierilor, care au sau îşi vor deschide un cont curent la una din sucursalele Credit Europe Bank, transferul rapid şi în condiţii de siguranţă al subvenţiilor agricole.

„Prin semnarea acestei convenţii Credit Europe Bank doreşte să se implice activ în susţinerea fermierilor români, uşurând realizarea, în condiţii de siguranţă, a plăţilor subvenţiilor agricole către fermieri. Banca urmăreşte în acelaşi timp şi creşterea numărului de fermieri ce pot beneficia de aceste noi oportunităţi şi sprijinirea lor prin crearea unui mediu propice, care în timp va atrage modatilităţi suplimetare de încurajare a agricultorilor. Considerăm că avem know-how-ul, mijloacele financiare şi tehnice necesare susţinerii dezvoltării afacerii agricultorilor şi vom continua să venim în ajutorul acestora”, a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank.

Convenţia privind distribuirea subvenţiile agricole, reprezintă doar un pas pe care Credit Europe Bank îl realizează în vederea sprijinirii fermierilor. În curând Banca intenţionează sa semneze o convenţie tripartita APIA – FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural) – Credit Europe Bank pentru acordarea de credite beneficiarilor Schemei de Sprijin pe Suprafaţă.

În luna august 2008, Credit Europe Bank a lansat produsul Agro Capital IMM destinat acoperirii nevoilor de capital de lucru în agricultură, urmând ca Banca să lanseze şi un produs destinat finanţării investiţiilor, Agro Invest IMM.

Informaţii referitoare la produsele destinate agriculturii pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A., de pe pagina web a Băncii: www.crediteurope.ro sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro.

Bucuresti, 16.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *