metalshow

Credit auto rambursat in 10 ani

 Banca Comerciala Romana (BCR) a extins perioada maxima de rambursare a creditelor Motor Extra/Super BCR de la 7 ani la 10 ani, raspunzand astfel cerintelor pietei.

Creditul Motor Extra/Super BCR se acorda atat pentru achizitionarea de vehicule noi, din productia interna si din import, comercializate in tara de catre producatorii/dealerii autorizati cat si pentru cumpararea de vehicule rulate din productia interna si din import, de la persoane fizice/juridice romane.

Creditul se acorda in lei sau valuta (EUR sau USD) suma maxima pentru achizitionarea de vehicule noi fiind de  30.000 EUR (sau echivalent RON/USD) iar pentru cele rulate de 12.000 EUR (sau echivalent RON/USD). Pentru acest tip de credit BCR nu solicita aport propriu, garanti sau ipotecarea unui imobil.
 
Capacitatea de rambursare se determina pe baza veniturilor lunare nete certe realizate de catre solicitant si coplatitori, daca este cazul, din salarii, pensii, venituri provenite din contracte de inchiriere, dividende, venituri realizate in strainatate, din activitati independente, din depozite si dobanzi bonificate la aceste depozite sau orice alte surse de venit dovedite prin documente legale.

La evaluarea bonitatii solicitantului se va avea in vedere ca angajamentele totale de plata lunare ale solicitantului si ale familiei acestuia, decurgand din contractul de credit, precum si din alte contracte de aceeasi natura, cum ar fi alte contracte de credit, leasing, contracte de cumparare de bunuri in rate, indiferent de creditor, sa reprezinte cel mult 40% din veniturile nete lunare ale solicitantului si, dupa caz, ale familiei sale. În plus faţă de aceasta condiţie, la acordarea creditelor, angajamentele de plată lunare decurgând din credite de consum, precum şi din alte contracte de natura creditului de consum, indiferent de creditor, nu vor depăşi 30% din veniturile nete ale solicitantului şi, după caz, ale familiei acestuia.

Bucuresti, 27.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *