free download 78 travel guides written by experts

Crede în bine! Arbitrează-le destinul!

Crede în bine! Arbitrează-le destinul!Campania desfăşurată de Prima TV prezintă în fiecare duminică, de la ora 18.00, la principalul jurnal Focus, cazurile mai multor copii din cadrul Școlii Sociale Sportive. Acești copii merită o șansă la o viață mai bună!

Implică-te și TU donând  2 euro prin sms la 8834 (până pe 15 mai) sau direct în contul bancar – RO56 BACX 0000 0007 3135 9036 deschis la Unicredit Bank, Sucursala Norilor, beneficiar Fundația Dezvoltarea Popoarelor.

Urmăreşte-i în fiecare duminică și arbitrează-le destinul!

În săptămâna mare, o familie a primit un ultimatum dureros: trebuie să evacueze urgent camera în care stau. Părinții celor doi copii, Cristi și Andrei sunt disperați și nu au încotro să o apuce. Tatăl lucrează pe şantier şi nu câştigă foarte mulţi bani. Mama are şi ea un salariu foarte mic, aşa că, oricât de mult s-au zbătut, nu au reuşit să aibă o casă. Nu şi-au dorit lux, ci două camere ale lor în care să pună liniştiţi capul pe pernă. Pentru că se apropie Paştele, copiii au şi ei aşteptări dar, cel mai probabil, părinţii nu le vor putea îndeplini dorinţele.


Cei doi sunt copii cuminți și crescuți exemplar de părinți, Andrei va împlini la vară 12 ani iar Cristi 8 ani în toamnă. Amândoi merg la Școala Socială de Fotbal unde este singurul loc în care simt că măcar una dintre dorințele lor a devenit realitate: aceea de a face fotbal. Cristi își dorește să fie portar în timp ce Andrei joacă pe post de atacant. Amândoi sunt foarte serioși la antrenamente și muncesc din greu pentru ca, într-o zi să guste din gloria idolilor lor. Antrenorii de la Fundație s-au atașat în timp de copii pentru că își petrec timpul împreună de două ori pe săptămână iar Fundația le oferă și ajutor la lecții. Astfel copiii sunt motivați să aibă rezultate la școală ca să poată să continue în paralel și antrenamentele de fotbal.

Un sms de doi euro la 8834 înseamnă puţin pentru fiecare dintre noi și enorm pentru aceşti copii născuţi fără şansă. E păcat să abandoneze cursa de foame, de boală sau de deznădejde.

Arbitrează-le destinul chiar tu! Implică-te și tu donând 2 euro prin sms la 8834 sau direct în contul bancar – RO56 BACX 0000 0007 3135 9036 deschis la Unicredit Bank, Sucursala Norilor, beneficiar Fundația Dezvoltarea Popoarelor. Duminică, de la ora 18.00, urmărește la Focus un alt caz social al unui copil greu încercat.

Alte informații se găsesc pe www.fdpsr.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *