free download 78 travel guides written by experts

Creatives BnB sau cum poți ajunge acasă la un Director de Creație?

Ești junior și vrei un job în publicitate? Acum ai şansa să ajungi direct acasă la un Director de Creaţie. După ce beți împreună un pahar de vin sau vă uitaţi la un meci de fotbal, șansele tale de a intra în publicitate s-ar putea să crească.

Adina Cîrstea, Copywriter și Bryan Minton, Jr. Art Director la McCann Worldgroup Romania au lansat Creatives BnB, o campanie prin care cei doi strâng fonduri, pentru a putea ajunge la  ADC Awards Young Jury, la Barcelona. Ideea campaniei de fundraising a fost jurizată şi aleasă câştigătoare de membrii ADC România. 

Creatives BnB este o platformă care oferă șansa celor aflaţi la începutul carierei în publiciate să îi cunoască pe cei mai apreciați Directori de Creaţie din industrie, chiar la ei acasă.


Cum? Simplu: licitezi și câștigi! Tu mergi acasă la un Director de Creaţie, iar cu banii strânşi, Adina și Bryan merg la Barcelona, unde vor participa la ADCE Awards, ca Young Jury.

“E o super oportunitate pentru noi să participăm la un festival internaţional de publicitate, ca Young Jury.  Acum sperăm ca ideea noastră să ajungă la cât mai mulţi oameni care vor să intre în publicitate, să se liciteze, pentru că sunt nişte experienţe tari, să se lege prietenii, poate chiar să se lase cu oferte de internship-uri, iar la final, să putem strânge fondurile pentru a merge la ADC Awards,” a spus Adina Cîrstea, Copywriter, McCann Worldgroup România.

14 Directori de Creație din agenții precum McCann Worldgroup, GMP, Publicis, Mercury 360, Draft FCB, Friends TBWA, MullenLowe, Leo Burnett, Rusu+Bortun și-au pregătit casa pentru a găzdui 14 juniori, cărora le vor oferi experiențe inedite.

Alege să joci PlayStation cu Cătălin Dobre de la McCann sau să iei prânzul cu Liviu Turcanu de la Mercury 360. Nu sunt de ignorat nici oferta lui Andres Vergara de a evada în vila lui de la Bușteni sau o plimbare până în Vama Veche cu van-ul lui Jonaz Sosa. Raluca Popa de la Leo Burnet te așteaptă la un pahar de vin pe balcon, dar dacă preferi berea nu rata șansa de a vedea un meci Champions League pe canapeaua lui Adrian Preda de la Friends TBWA.

Și asta nu e tot! Restul ofertelor le găsiți pe site: www.creativesbnb.com și pe pagina de Facebook CreativesBnB.

Hurry up! Poți licita până joi, 22 Septembrie, ora 23:59 pentru o experiență acasă la Directorul de Creație pe care abia aștepți să-l cunoști și alături de care îți dorești să lucrezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *