free download 78 travel guides written by experts

Creative Business Management comunica pentru Pet Expo 2014

Pet Expo, cel mai mare targ dedicat animalelor de companie din Romania, va comunica cu presa cu ajutorul agentiei Creative Business Management. Evenimentul, care va avea loc in perioada 16-18 mai 2014 la Romexpo, doreste sa atraga vizitatori pasionati de cresterea animalelor si profesionisti in domeniu.

Agentia Creative Business Management va asigura suportul de comunicare pentru toate activitatile targului alaturi de cei peste 20 de parteneri media. Evenimentul beneficiaza de sustinerea media a Romania TV si Radio ZU. Pe toata perioada colaborarii, agentia va asigura o comunicare permanenta cu presa prin trimiterea de comunicate de presa relevante pentru publicul evenimentului si suport acordat jurnalistilor pe toata perioada targului.

“Publicul Pet Expo este o comunitate de oameni pasionati de animale, care doresc sa fie informati in fiecare an despre noutatile si tendintele din domeniu. Cresterea constanta a numarului de vizitatori arata faptul ca organizatorii aduc de fiecare data elemente noi care sa raspunda acestor cereri. In editia din acest an Pet Expo va lansa produse noi dedicate ingrijirii animalelor de companie, va avea concursuri, demonstratii de dresaj si va promova asociatiile care sustin adoptia animalelor. Ne bucuram ca am fost desemnati sa comunicam pentru un proiect realizat din pasiune pentru animale” a declarat Bianca Preda, coodonatorul proiectului.

“Dorim ca editia din acest an a Pet Expo sa depaseasca numarul de vizitatori de anul trecut. Sper sa realizam acest lucru printr-o comunicare eficienta, impreuna cu partenerul nostru, Creative Busines Management. Alegerea noastra a fost motivata de interesul manifestat fata de tipul de eveniment pe care il organizam, precum si de faptul ca au inteles importanta targului” a declarat Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

Bucuresti, 30.04.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *