free download 78 travel guides written by experts

Create Direct lanseaza Rewards Direct – singura platforma de stimulare a fortei de vanzari

din Romania, dedicata companiilor

Agenția Create Direct anunță lansarea Rewards Direct, singura soluție de motivare a forței de vânzări din sectorul de business din România, ce are la bază o platformă creată în scopul stimulării și recompensării departamentelor de vânzări ale companiilor, precum și a partenerilor, prin bonificații în funcție de performanțe.

Rewards Direct, soluția la cheie dezvoltată de Create Direct, este o soluție complexă, bazată pe puncte, flexibilă și ușor de implementat pe diferite domenii de activitate (de la profil agricol sau construcții la domeniul IT, curierat etc.), ce are ca scop motivarea canalelor de distribuție, a forței de vânzări din cadrul acestora, a forței de vânzări proprii sau a companiilor revânzătoare, a angajaților, dar și a consumatorilor, prin cluburi de fidelizare. Punctele adunate în funcție de realizări sunt alocate unui produs-premiu, dând posibilitatea celor implicați de a-și alege singuri premiul dorit.

Soluția gândită de Create Direct are la bază o platformă online centralizată la care au acces deopotrivă clienții, pentru a încărca rapoartele de vânzări pe baza cărora se alocă puncte prin formule specifice, dar și angajații, partenerii sau companiile revânzătoare care primesc puncte și au acces la un catalog virtual din care își pot achiziționa premii (de la produse electronice și electrocasnice, la bijuterii, jucării sau vouchere de vacanță). Platforma mai oferă o parte logistică (achiziție, depozitare, fullfilment, expediere premii și procesarea dovezilor de livrare), plata impozitelor acolo unde este cazul, linie informativă etc.

Rewards Direct este utilizabilă atât la nivel online, cât și offline, persoanele care nu au acces la internet putând să beneficieze de aceasta și prin folosirea mijloacelor clasice de comunicare: infoline, fax sau poștă.

Dintre clienții agenției care au pus în aplicare această soluție se numără: Holcim România, Microsoft România, TNT Post, Xerox LTD.

Cosmin Lăcătușu, directorul executiv al agenției, spune că era timpul pentru o soluție care să aprecieze corect și individual realizările forței de vânzări. “Resellerii și partenerii sunt cheia care stă la baza creșterii vânzărilor într-o companie care nu vinde direct. De multe ori, până acum au fost recompensați cu aceleași produse standard, de care cu siguranță s-au plictisit, ca să nu spunem că probabil au adunat în timp un număr impresionant din, aproximativ, aceeași categorie. Ne-am gândit să-i lăsăm pe ei să-și aleagă premiul dorit, în funcție de realizări, din peste 200-300 de variante de recompensare.”

Cei interesați de soluția de incentivare Rewards Direct pot solicita detalii la adresa office@createdirect.ro.

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *