free download 78 travel guides written by experts

Crearea si evolutia marcilor, prezentate in cadrul serviciului IQads „Istoria Brandului”

Istoria Brandului reprezintă serviciul IQads prin care brandurile își pot prezenta povestea creării și evoluției în fața celei mai importante comunități creative din România.

Serviciul IQads poate fi folosit de branduri românești sau internaționale, cu istorii relevante pentru publicul creativ, care își doresc vizibilitate în fața comunității pasionate de advertising și comunicare.

Fie că sunt branduri care se lansează acum în România, fie că sunt mărci cu tradiție, prin apariția în cadrul Istoriei Brandului, informațiile despre ele sunt prezentate în cadrul unei comunități de oameni interesați de domeniul comunicării, influențatori în ceea ce privește percepția de brand.

Istoria fiecărui brand este prezentată în format multimedia (text, imagine și video), activarea serviciului permițând nu numai descrierea evoluției brandurilor într-un mod interesant și detaliat, ci și adăugarea de informații suplimentare despre acestea: ad-uri și campanii, evidențiate în cadrul IQads.

Printre mărcile prezente la Istoria Brandului sunt: Absolut Vodka, Grolsch, Havana Club, Jameson, PUMA.

Mijloacele prin care Istoria Brandului este promovată pe IQads presupun evidențierea paginii dedicate care va descrie coordonatele poveștii sale și evidențierea brandului în toate articolele IQads în care acesta este menționat.

Povestea fiecărui brand va fi promovată și prin intermediul newsletterului editorial IQads (trimis către cei peste 25.000 de abonați activi) și prin anunțarea acesteia pe conturile IQads din Facebook și Twitter (peste 100.000 fani).

Bucuresti, 29.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *