Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu, cele patru vedete invitate în ediția șapte a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”

Cea de-a șaptea ediție a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori, dar și cu nenumărate provocări pentru cele patru vedete invitate: CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu.

”Doi ani de zile i-am simțit lipsa lui Nea Mărin. Mi-a fost atât de dor de el… Am lipsit acești doi ani pentru că am născut-o pe Rebecca”, mărturisește Andreea Tonciu, care este deja obișnuită cu stilul de lucru al lui Nea Mărin.

CRBL, Vica Blochina, Ionut Ghenu si Andreea Tonciu la Poftiti la Nea Marin

Pe de altă parte, Ionuț Ghenu susține că pentru el participarea la acest reality show este o premieră și nu știe absolut deloc la ce să se aștepte.

”Eu eram pregătit să fie ca la Asia Express, așa că atunci când în prima dimineață am văzut mâncare și liniște am fost șocat”, spune Ionuț Ghenu.

Cei patru vor avea parte încă din prima zi de o surpriză de proporții din partea lui Nea Mărin și vor fi nevoiți să facă față unor situații neașteptate. Cum se vor descurca Andreea Tonciu, Vica Blochina, CRBL și Ionuț Ghenu cu sarcinile pe care le vor primi de la Nea Mărin, telespectatorii vor vedea luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a șaptea ediții a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *