free download 78 travel guides written by experts

CRBL, uluit in semifinala Romania Danseaza

S-a învârtit de zeci de ori în cap, imobilizat într-un scaun

Duminica aceasta, super show-ul România Dansează trece la un alt nivel. După şapte episoade încărcate de emoţie şi spectaculozitate, prima semifinală ia startul de la 20:30, la Antena 1 şi aduce pe scenă 12 semifinalişi gata să-i convingă pe îndrăgiţii juraţi că locul lor este în lumina reflectoarelor. Printre ei şi Cosmin Soare, dansatorul de capoeira (stil inspirat din artele marţiale), despre care juraţii au avut doar cuvinte de laudă: „Sunt puţini concurenţii care îţi rămân în minte luni de zile după audiţii, dar Cosmin are această putere!” a povestit Monica.

Cosmin şi-a pregătit în cele mai mici detalii recuzita pentru semifinală, ştiind că depinde doar de el să rămână în atenţia juraţilor şi să le câştige voturile. În momentul în care a început să se învârtă în cap, de zeci de ori, având picioarele imobilizate într-un scaun, confecţionat de el, care s-a şi luminat pe scena super show-ului, i-a cucerit pe juraţi. „M-am bucurat enorm când am văzut că a apărut scaunul şi că te învârţi cu el. Nu mă aşteptam să se şi aprindă! M-ai spart!” i-a spus CRBL, iar Connect-R a continuat „Uite un om care a înţeles despre ce e vorba în acest concurs!”. Nu doar juraţii au apreciat prestaţia lui Cosmin, ci şi coprezentatoarea lui Jorge, Andreea Bălan: „E un dansator rar, unul la un milion. Are o tehnică foarte bună şi arată şi foarte bine! Yummy J!” a spus râzând Andreea. Dacă a reuşit să îi convingă pe juraţi că locul său e în marea finală a show-ului, rămâne de văzut duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Semifinalele România Dansează se desfăşoară pe parcursul a trei gale, în care vor concura câte 12 participanţi,  pentru ca marea finalã live din 18 mai sã aducã marele premiu celui mai talentat dansator, ales chiar de public. La finalul fiecãrei gale, dupã o atentă evaluare a tuturor prestaţiilor, cei trei juraţi vor trimite în finalã trei numere (câte unul fiecare), urmând ca cel de-al patrulea finalist sã fie ales de public prin vot, astfel: de la finalul emisiunii şi pânã a doua zi la ora 16.00, telespectatorii vor putea vota numãrul pe care vor sã îl salveze, iar acesta va fi anunţat în cadrul Observatorului de ora 16.00, de cãtre cei doi prezentatori ai show-ului, Andreea şi Jorge, care vor spune STOP VOT şi îl va anunţa în direct telefonic.

Bucuresti, 26.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *