free download 78 travel guides written by experts

CRBL: tocuri, peruca, ruj rosu, Tina Turner, supershow

Concurentul a făcut senzaţie pe scena Te cunosc de undeva!

CRBL s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor şi de această dată la “Te cunosc de undeva!”. Provocarea a fost mare, deoarece îndrăgitul cântăreţ a trebuit să intre în rolul Tinei Turner, interpretând melodia "Proud Mary". Aşadar, pe lângă standardul vocal pe care îl impune un astfel de personaj, CRBL a trebuit să treacă printr-o transformare spectaculoasă şi să facă faţă unei coregrafii aparte. Concurentul a purtat perucă, machiaj, a îmbrăcat o rochie sexy şi mai ales a dansat pe tocuri în stilul Tinei Turner. Eforturile i-au fost însă răsplătite prin comentariile juriului, Ozana Barabancea urcând pe scenă pentru a-l felicita pe CRBL. Andrei Aradits a apreciat expresia şi timbrul vocii, iar Andreea Bălan şi Aurelian Temişan au punctat coregrafia, arătându-i lui CRBL o mişcare din şold a Tinei Turner.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 25.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *