Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CRBL si Connect R se fac patroni

Vor sã îşi deschidã service auto!

Un nou sezon „Te pui cu blondele?” revine în aceastã searã, de la 20:30, la Antena 1. „Blondipedia” – cea mai frumoasã enciclopedie aduce în faţa telespectatorilor 50 de blonde inteligente, ispititoare şi pregãtite sã îi cucereascã încã de la prima apariţie. Invitaţii primei ediţii ale acestui sezon sunt Connect R şi CRBL, iar blondele lui Negru nu au ratat ocazia de a le afla cele mai ascunse secrete.

Printre întrebãrile cu care blondele i-au asaltat încã de la apariţia acestora în platou s-a numãrat şi aceea despre profesiile lor de bazã. Connect R a recunoscut cã de meserie este tinichigiu, ba mai mult chiar a lucrat un an în domeniu. Atât Connect R, cât şi CRBL au absolvit mecanicã auto, aşa cã în platoul lui Negru, celor doi le-a venit o idee – sã-şi deschidã un service auto. Dacã îşi vor duce planul pânã la capãt, rãmâne de vãzut.

Cel mai longeviv şi captivant show de culturã generalã „Te pui cu blondele?” revine în aceastã searã cu un nou sezon. De-a lungul timpului, nume mari din show biz-ul românesc, printre care Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Mirabela Dauer, Simona Gherghe, Dan Capatos, Cătălin Botezatu, Cristian Ţopescu sau Ovidiu Lipan Ţăndărică au acceptat propunerea lui Dan Negru de a intra în confruntare directã cu armata sa de blonde. În prima ediţie, Connect şi CRBL se vor înfrunta cu 50 de cãprioare care vara nu dorm, într-un show mai ceva ca la Rio! Nu rataţi miercuri, 5 iunie, o ediţie incendiarã „Te pui cu blondele?”, la Antena 1.

Bucuresti, 05.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *