free download 78 travel guides written by experts

CRBL si-a etalat noul tatuaj la emisiunea “Vara lu’ Sara”, de la ProFM si MTV

Cum i s-a dus vestea ca ar avea gusturi bune la femei, datorita nevestei pe care o “detine”, CRBL a fost invitat la ProFM pentru a-l ajuta pe Claudiu Sara sa isi aleaga o partenera pentru Mallorca. De 3 saptamani, DJ-ul ProFM cheama fetele frumoase pe www.profm.ro pentru a se inscrie in concursul verii, organizat de ProFM si MTV.
   
CRBL nu a venit cu mana goala la emisiunea “Vara lu’ Sara”, difuzata pe ProFM si MTV, de la 8.00 la 10.00. A venit cu mana…tatuata: “Mi-am  mai facut un tatuaj nou. Am sapte pana in prezent.”, a spus el. Chiar daca are corpul plin de desene de diferite marimi si forme, cantaretul spune ca nu se va opri aici.
   
De la discutii despre tatuaje Claudiu Sara a facut trecerea rapid la subiectul sau preferat: femeile. Se pare ca CRBL se bucura ca a scapat de viata de burlac: “E greu cu femeile in ziua de azi. E greu sa mai gasesti o femeie asa, pentru tine, pentru sufletul tau. Mai intai dai de ambalaj, iti lucesc ochii, si cand ajungi sa stai de vorba cu ea s-a cam dus totul.”, a marturisit el, fericit ca a gasit-o pe Elena, sotia lui.

Bucuresti, 17.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *