free download 78 travel guides written by experts

CRBL la costum si pieptanat atent

L-a imitat extraordinar pe Dan Spãtaru la „Te cunosc de undeva!”

Provocare de excepţie pentru CRBL sâmbãta aceasta la „Te cunosc de undeva!”. Având sã-l imite pe regretatul Dan Spãtaru, CRBL a fãcut senzaţie şi a ridicat sala în picioare pe acordurile piesei „Drumurile noastre”. La costum şi pieptãnat atent, rapperul a trebuit sã renunţe la orice mişcare scenicã şi sã facã spectacol doar prin cântec, şi a reuşit!

Orice personaj ar avea de interpretat, CRBL îşi intrã în rol cu o naturaleţe debordantã. Fie cã a fost vorba de 50 Cent sau Tina Turner, actorul s-a descurcat de minune. De aceastã datã, avându-l de interpretat de îndrãgitul artist Dan Spãtaru, CRBL s-a confruntat cu o mare problemã: i-a fost extraordinar de greu sã stea nemişcat pe toatã durata piesei. La costum şi cu pãr – aşa cum nu a mai fost vãzut pânã acum, CRBL a fãcut senzaţie cu piesa „Drumurile noastre”, ridicând sala în picioare. La final, echipa „Te cunosc de undeva!” i-a dat ocazia sã şi danseze, pe ritmurile remix-ului „Piesa asta este hit, Dan Spãtaru n-a murit!”.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *