Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CRBL isi remodeleaza nasul

N-o să-l recunoşti după intervenţia de la “Demascarea”!

Din 8 iulie, Dan Negru le aduce telespectatorilor Antena 1 vedete din toate domeniile, cântăreţi, actori, sportivi de seamă şi alte nume cunoscute ale României în ipostaze uluitoare. Fiecare îşi va ascunde identitatea după o mască, într-o deghizare de excepţie. Cu greu vor putea echipele intrate în luptă să găsească detaliile potrivite pentru a descoperi ce vedetă se ascunde în spatele măştii. CRBL a acceptat provocarea, iar rezultatul a fost absolut spectaculos! După câteva ore la machiaj a intrat în platoul “Demascarea” cu totul altă persoană.

Întreaga transformare a pornit de la nas, personajul interpretat de CRBL având nasul turtit şi foarte mare. Ideea de a aduce în scenă acest personaj nu a pornit însă pe platoul de la “Demascarea”, ci înainte, într-un alt show unde CRBL a fost maestru al transformărilor. Aflat la filmările de la “Te cunosc de undeva!”, CRBL a fost încântat de propunerea unei deghizări totale, iar cel care i-a sugerat personajul a fost nimeni altul decât colegul său, Dan Helciug.

Cu siguranţă, momentul lui CRBL de la “Demascarea” va fi unul memorabil, personajul pe care îl interpretează având un discurs extrem de savuros.

“M-am distrat foarte tare. Eu doar am interpretat, declaraţia aparţine 100% acestei persoane” şi-a amintit amuzat CRBL.

Sub ce mască senzaţională îşi va ascunde artistul identitatea şi dacă vor reuşi echipele să ghicească cine e, rămâne de văzut la “Demascarea”, începând din 8 iulie la Antena 1.

Mai multe informaţii despre “Demascarea” puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii, //demascarea.a1.ro/ sau pagina de Facebook, //www.facebook.com/demascarea.antena1.

Bucuresti, 28.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *