free download 78 travel guides written by experts

CRBL isi pune in pericol casnicia la Romania Danseaza

„Sper că ai preşul liber, pentru că risc să dorm pe preş!”

Senzualitate la cote maxime în această seară la România Dansează! Natalia Duminică, frumoasa dansatoare de belly dance duce dansul la rang de artă într-un show incredibil, încărcat de emoţie, pasiune şi erotism. Natalia i-a cucerit de-a dreptul pe cei doi juraţi, CRBL şi Connect-R, care abia şi-au găsit cuvintele la finalul prestaţiei concurentei: „Este foarte greu să îţi găseşti cuvintele în momentul ăsta, mai ales ca bărbat. Fiecare parte din corpul tău are momentul său în dans. Asta m-a terminat. Este de departe cel mai dansat dans din această seară!” i-a spus Connect-R.  

Nici pentru CRBL nu a fost mai uşor, care i-a spus amuzat Nataliei „Sper că ai preşul liber, pentru că risc să dorm pe preş după momentul ăsta!” Monica a fost însă cea care a salvat imediat situaţia: „Ce este frumos şi soţiei îi place! Se vede că este un om care are mulţi ani de dans în spate”.

La doar 23 de ani, Natalia se poate lăuda deja cu o carieră de peste 20 de ani în dans. A păşit pe scenă la doar 2 ani jumate, alături de baletul în care dansa mama ei. Pasionată de ceea ce făcea mama ei, şi-a dorit mult să iasă alături de ea pe scenă, aşa că şi-a pregătit un moment şi a insistat până a reuşit. De atunci, Natalia a aprofundat mereu dansul, până l-a dus la rang e artă. Pe juraţii România Dansează i-a cucerit încă de când a păşit pe scenă, cu eleganţa şi graţia sa. Dacă va reuşi sau nu să se numere printre finaliştii România Dansează, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 11.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *